Lars Ohlys snopp ...

... har farit omkring i media den senaste tiden samtidigt som väljarstödet för (v) lär ha tagit ett skutt uppåt. Ha ha....!
http://minfil.org/1441c6b6b1/ohlysnopp.jpg
Han lade upp en bild på Instagram med en tatuering på vaden, men råkade visa lite mer och det har åstadkommit till och med internationell uppmärksamhet.
 
Nu ska man väl vara försiktig med att dra slutsatser av detta, tidsmässigt samband betyder ju inte alltid "orsak och verkan" ;-)), så andra politiker kanske ska akta sig för att göra om tricket. Och även om Lars O lär vara välutrustad både när det gäller humor och en del annat så är väl det lilla som visas på just den här bilden inte så himla mycket att göra väsen av. Ett tecken på sommartorka i nyhetsflödet kanske?

Kommentarer
Postat av: anne

Men det var då rakt ingen tvekan om vad det var som skymtade fram där inte!!! Klart som korvspad att han visste vad han gjorde, kanske bor det en blottare i LarsO? :)

Svar: Internt lär Lars O åtnjuta en viss berömmelse för väl tilltagen utrustning, för att uttrycka saken diskret, så det var ju extra roligt att det var just han som gjorde detta / drabbades av detta. ;-)
Inga Magnusson


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback