Hej - torsdag

Vi tog Busterbåten ut till stenen och grillade med R och Å-B.
 
Lille Hej fick mat och rastning när vi kom fram och så somnade han direkt under bordet på sitt täcke och sov i stort sett hela tiden.
 
 Här sover lille Hej på hemvägen. Vi körde en bit lugnt, men till slut så fort båten går med 60 ps, men inga problem
 
 
Här sover han medan vi grillar, grodställning!
 I morse sov han till halv åtta, då väckte Roland honom :-)
 
Inkallning tränar vi förstås som vanligt vid varje måltid, tre gånger om dagen, genom att ropa Hej, Hej, Hej......."och vissla en speciell visselsignal.  Om man befäster det ordentligt nu så kommer han att hela sitt liv komma till oss på den signalen och träning till inkallning är därmed klar. 
 
Sen har vi förstås tränat lite bilåkning idag igen till Svensbyn och samvaro med de andra hundarna, bredvid dem i hundgården en stund. Vi går ibland runt huset och utforskar trädgården. Han känner spåret efter mig och sig, följer det gärna och viftar glatt på svansen åt igenkännadet! 
 
Man måste passa honom så han inte äter stenar, det gillar han, men inte att gå på.Han vill gå på gräs eller trädäck. Fortfarande inget kiss eller bajs inne.

Kommentarer
Postat av: Josephine i Bryssel

jag har aldrig varit speciellt förtjust i hundar, men när du berättar om hur ni fostrar honom och hur mycket han sover (som en riktig bäbis) - det är så sött! Jag bara sitter och ler. :-)

Postat av: AnnaKK

Så mysigt med en valp i huset! :-)

Nu är det ju nio år sen vi hade en valp senast, men hur just han (vår nuvarande hund alltså) var då saknar jag inte precis!! Ett fullkomligt yrväder som körde på i 100 knyck all sin vakna tid - och placerade sina vassa tänder i händer och hälsenor på oss så fort han kom åt! 8-X Minns inte hur ofta och mycket han sov, men det måste ha varit otroligt lugn och skönt när han väl gjorde det iallafall! <:-)

Hej låter käckt och trevligt! :-)

Svar: Jag tror att 3 bisamhällen skulle vara ganska lagom för vår del, så vi hoppas att övervintringen går bra och att vi kan göra ytterligare en avläggare till våren. Svärfar vill ha ett också, förresten - och kanske även en kusin till maken. Man kanske skulle satsa på att bygga bikupor över vintern och sen försöka fylla dem med bin nästa sommar och sen sälja kompeltta bisamhällen nästa höst!? 8-)

2013-07-26 @ 12:00:15
URL: http://annakk.blogg.se
Postat av: Marie

Vår hund är en riktig stadsbrutta hon vill helst gå på asfalt om hon själv får bestämma, men så är hennes kennelnamn diva också! ;-)

2013-07-26 @ 15:18:05
URL: http://www.mariee.se
Postat av: Veiken

Dottern har en lite ny valp (9 veckor) och uppför sig som den bebis hon är...

2013-07-26 @ 21:42:32
URL: http://www.veiken.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback