Hej - tisdag - dag 2 på Liane

Så har då lille Hej gjort sin första hela dag på Liane hos oss. Igår kom vi sent och allt var opp o ner, oroligt.
Under dagen idag har vi gjort många turer runt huset för att i lugn o ro undersöka alla dofter. Grannar med barn har varit här o bekantat sig. Mycket sova har det varit, både för Hej o oss. En del sömn att ta igen efter en sen kväll igår och en orolig natt. Även förmiddagen var Hej lite sökande o fundersam. På eftermiddagen blev han mer avslappnad, lekte och tog sig sovplatser, Han kan gå fritt på terassen som är inhägnad. Sen har han fått en favvo-toaplats i det långa gräset i diket. Ännu har inget sånt hänt inne. 
 
Sen har vi i ett par omgångar tränat på att gå in tillsammans med honom i det som ska bli hans hundgård, mellan Oskar o Jazz. Det ser positivt ut o Hej viftar lite på svansen. De andra nosar o är nyfikna. 
 
Bilåkning  har vi i tränat en gång idag och det gick jättebra, inget krångel alls. Han låg snällt i knät och var lugn.
 
Maten har han kollat in, den finns ju alltid förberedd i kylskåpet och det har han under uppsikt. Aptiten är extremt god. 
 
Favvosovplatserna är under bord eller stolar, efter väggen. 
 
Ikväll kommer delägare Bosse och inspekterar Hej.
 
Saknat Bill o föräldrar har vi förstås gjort under dagen ,de åkte till Stockholm vid lunchtid. Det är tomt efter mer än en veckas samvaro varje dag. Men turligt nog har  vi varit så upptagna med Hej så vi har inte hunnit känna efter än.

Kommentarer
Postat av: Kerstin Dahl-Blomquist

Åh så speciellt med en ny liten efterlängtad valp! Hej,Hej!(ja jag kunde ju förstås inte låta bli,blir väl en i raden förstås).Men du kan gott klia honom på magen eller så från mig.Tunnastemejen så söt!

Svar: Här ska absolut klias från dig!
Inga Magnusson

2013-07-23 @ 22:07:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback