Fördelar med kall o mulen sommar ...

... finns det faktiskt också. Om man letar lite och inte bara hemfaller åt att tycka synd om sig och huttra när man är frusen som jag:
 
Det finns nästan inga flugor eller myggor, knappt ens knott! De måste ha frusit ihjäl. Så kan man  laga mat i lugn och ro utan att stressa ut i solskenet och i båt och annat. Det här med att planera mat, både för gäster och för vardag är också kul och inte beroende av fint väder.

Kommentarer
Postat av: Freedomtravel

Perfekt att nån hittar fördelarna! :) För en gångs skull ska vi vara i Sverige, så vi kan iofs tänka oss lite fint väder...

Svar: Antar att ni bygger om husbåt! Kul projekt!
Inga Magnusson

Postat av: Veiken

Tänk, jag har bloggat om sommarvädret idag också - med tacksamhet! :)

Svar: Ha! Då är vi ialla fall två!
Inga Magnusson

2013-07-03 @ 18:44:39
URL: http://www.veiken.se/
Postat av: Trolda

Ja visst finns det mycket annat än sol o bad! Med en liten kille är det också fördelaktigt om det inte är sådär jätte-varmt... Vi är på stranden ändå o grejar, gräver o letar fina stenar. Vi är i trädgården o pysslar o gräver med mera. Jag har också fått rensat i garderober o skåp - härligt!

Tack för hälsningen hos mig, jag är ganska så dålig på att blogga just nu, även att besöka andras bloggar...men jag kikar gärna in hos dig då o då! =D

Trolda - kram!

Svar: Jag tittar gärna in hos dig ibland. Du är en av mina äldsta bloggkontakter o nu menar jag inte din ålder ;-)Kan tänka mig att det för lillkillen är skönt med lagom varmt. Ha en fin fortsättning på sommaren!
Inga Magnusson

2013-07-03 @ 19:40:06
URL: http://trolda.blogg.se
Postat av: Lennart Carlstedt

Bra med positivt tänkande! Men nu ser det ut att bli varmt och fint till helgen.

2013-07-03 @ 23:26:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback