Till slut ...

... kom gubben till avdelningen, fick mat, blev på gott humör, berättade om den fantastiska operationen som han upplevde vaken. Det användes samma typ av skruvdragare som han har som snickare. Kopia på röntgenbilden med plåt o allt fick han också med op -personalens namn på. Inget gjorde ont och bedövningen släppte långsamt efter.

Kommentarer
Postat av: Kaffehörnan

De var ju jättebra

Postat av: Marie

Skönt att höra att allting gick smidigt! Nu är det således bara kroppens eget jobb kvar. :-)

2013-01-12 @ 08:38:18
URL: http://www.mariee.se
Postat av: Lena

Det är ju toppen att han är nöjd. Nu återstår gips, högläge och kryckor.

2013-01-12 @ 10:02:48
Postat av: Mia

Det gick galant, förstår jag. Litet spännande upplevelse också, trist bara att det tar sin tid innan allt blir som vanligt igen. Men, gubben din, verkar ju ha humöret kvar.

2013-01-12 @ 10:58:55
URL: http://miatankar.wordpress.com
Postat av: Kicki

Oj stackars gubben, vad har han gjort...känner igenmulet där med vaken op, det gjorde jag 1999 då jag trillade på skolan när jag var rastvakt ( jobbade som lärare på den tiden) foten gick av helt oh hängde löst i skinnet. Jag har också plåt och skruv i foten för att hålla ihop...fy och blä, glömmer aldrig när delstat på mej hörlurar med Dana Dragomir i som jag skulle ligga och lyssna på, lik förbaskat hörde och såg jag skruvdragare och annat Jocks, var inte lika förtjust som Roland tror jag...hoppas nu han piggnar på sej fort, för mej blev det långdraget. Kram på er

Svar: Nu har han inte brutit bägge benpiporna, bara den smalaste så vi får hoppas att det inte blir komplicerad läkning. Det du råkade ut för låter väldigt otäckt, att foten hängde i skinnet.
Inga Magnusson

2013-01-12 @ 19:29:59
URL: http://blogg.vf.se/Kicki
Postat av: Suss

Jag tycker det är intressant när man får opereras vaken. Jag har varit med om det ett par gånger och till och med följt med på en TV en gång när det var meniskerna i ena knät.

Svar: Gubben tyckte detta var jättespännande, det var i svartvitt så man slapp se allt blod sa han. Skulle jag aldrig våga heller.
Inga Magnusson

2013-01-12 @ 23:18:03
URL: http://leontina.blogg.se
Postat av: TT

Skulle ju inte passa mej att vara vaken kan jag säga... jag skulle svimma direkt!

Svar: Samma här!
Inga Magnusson

2013-01-13 @ 00:22:22
URL: http://tyratok.blogg.se.sse

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback