Jaga

 
 
Jakt blev det idag. Gubben gav sig iväg med Jazz, ryggsäck och matsäck och satte sig för att elda i skogen och vänta på jakt. Det blev jakt. Jazz drev klockrent! Sen måste alltsammans avbrytas för att den nyreparerade pejlen inte fungerade - IGEN!  Den har varit inlämnad och kom tillbaka och skulle vara i ordning. Det är bara det att den uppför sig precis som innan; stänger av efter några minuter. Skit med Garmin! Det företaget är billigt just nu!!!! Tack o lov fanns även en GPS- på halsbandet, en nödhjälp.
 
Hela tiden medan Roland o Jazz var i skogen så satt en sur Oskar i trappan och bara demonstrerade sin besvikelse över att han inte fick gå med! Imorgon är det hans tur, sista jakten för denna säsongen, sen är det slut på rådjursjakt.
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Marie

Men oj, det lät avancerat med jakt och brutna ben! Eller jag som är oinvigd i jaktlivet förstår kanske inte att det kan gå ihop!?!? Nu måste du förklara lite närmare, du gjorde mig nyfiken!

Svar: Tja, husse gör inte så stora ansträngningar, sätter sig vid brasan i skogen o hunden gör jobbet. Sen är ju möjligheterna att söka ett bra pass begränsade, men det får bli sekundärt under de här omständigheterna. Haren skuttar alltså omkring rätt säker, men får lite motion.
Inga Magnusson

Postat av: Herta

Intressant...

2013-01-27 @ 10:50:48
URL: http://www.hertabloggen.blogg.se
Postat av: Suss

Som jag fattar det hela satt han i rullstolen innan han gav sig ut på jakt??? Roland alltså? Ja, vad säger man? Skönt att han är bättre kanske? Det verkar läka som det ska och tur är väl det.

2013-01-28 @ 16:58:09
URL: http://leontina.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback