Inför år 2013

Om man nu sammanfattar det gångna året så kan det också vara naturligt att kort  fundera över  det som nu ligger framför oss, år 2013.
 
Först och främst finns förstås förhoppningen att alla de närmaste ska få fortsätta ha det bra med sina familjer, hälsan, bostäder, jobb och annat. Vi  ser fram emot att få följa lille Bills utveckling under den här första tiden när så mycket händer så snabbt. Det kan nog bli en del resande till Stockholm och förhoppningsvis kan Bill- familjen också komma hit, kanske med kusin Bobo och föräldrar. Kanske får vi besök av yngste son med goda vänner också under den närmsta tiden.
 
Det nya uthyrningshuset kommer vi att jobba en del med den närmsta tiden, förrådsbyggnad. Spännande att fundera runt utformningen av det. Kanske en del förbättringar i ett av de andra husen också.
 
Här hemma måste vi ta itu med förvaringsbekymmer  och finna ut bättre lösningar. Det är intressant.
 
Fiber hoppas vi på så att internetuppkopplingen kan bli effektivare och snabbare, det är redan grävt förbi oss.
 
Jaktprov i Eksjö blir det och det ser jag fram emot. Inte enbart för provets skull utan för att Eksjö är så charmigt.. Hoppas alla småbutiker finns kvar, de som inte hör till några stora kedjor. Eventuellt så blir det en tur i närheten till förfädernas hembygd.

Kommentarer
Postat av: Gunnar

Hoppas förväntningarna infrias. Särskilt att ni får träffa barnbarnet ofta. Det händer ju nåt varje vecka under den här tiden.
Ni är duktiga med ert byggande.Nya projekt hela tiden verkar det som.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback