Hundarna mår ...

... som små prinsar när de får gå inne med husse hela dagen. Men husse gillar inte läget och längtar ut. Smider hela tiden planer hur han ska ta sig ut med det brutna benet utan att stödja på det och klara alla isfläckar. Det går väl an att ha ett ben av, men två....! Nej det får inte hända. Dubbar till käpparna hämtade jag i alla fall och imorgon tar jag med en rullstol från Årjäng. Det går en dag i taget. I kväll var vi 6 stycken här som åt gott vildsvin, lite knyte blev det. Vi fixade sallad, dessert och potatis och dukning och så. Gästerna hade med kött och sås och rödkål. Himla gott var det i alla fall och roligt. Vi för om det på lördag kväll igen, fast lite varierat i menyn. Det har varit snälla människor här under dagen också och hjälpare med diverse sysslor.

Kommentarer
Postat av: Mia

Roland kommer säkert att bli uttråkad av att inte kunna röra sig som han vill eller göra det han brukar. Men tiden går och hux flux ska gipset bort... och sedan blir det träning, träning...

Han behöver kanske en bra bok om jakt, skogsbruk, deckare eller något annat han kan tänkas vara intresserad av!

Svar: Det blir en del dvd och strömma teve förstås. Men visst är det långsamt
Inga Magnusson

Postat av: TT

Min karl skulle bli galen av att bara sitta men Roland verkar ha mer tålamod och verkar vara en klok man som inser att man inte ska riskera ett ben till.
Tråkigt är det ändå med benbrott förstås!

Svar: Nej han har inget tålamod och trivs inte inomhus. Just nu har han hoppat ut på kryckorna och städar bilen inför bilbyte. Med hundar.
Inga Magnusson

2013-01-17 @ 10:58:48
URL: http://tyratok.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback