Hare ...

... kan man laga till så här, det blir gott.
 
Var noga med att avlägsna hinnorna, de ger besk smak. Bryn ovanpå spisen. Lägg i stekgryta med grönsaker, svamp, kryddor, lök, vin och vatten, lägg på locket. Låt stå i ugnen i 1,5 - 2 timmar på 150 grader, vänd ibland. Sista tiden tas locket av  o temperaturen höjs till 200 grader för att ge färg.
 
Serveras gärna med kokt potatis och någon kål (rödkål, brysselkål, broccoli el dy.) och god sallad med lite syra / sötma i. Och så ett gott rött förstås, kraftig smak på det.
 
 

Kommentarer
Postat av: Anne-Marie

Låter gott! Detta måste vi prova, Thomas har ju en hare i boxen. Tack för tipset.

Svar: Jag tror inte att ni blir besvikna, det här blir väldigt gott. Jag har ju svårt att göra iordning hare, det påminner för mycket om människor i tidigt stadium. Men här brukar gubben göra grovjobbet i alla fall.
Inga Magnusson

2013-01-08 @ 22:07:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback