Fredagsmys på op. uppvak ....

...ser det ut att bli. Just nu i skrivande stund, kvart i fyra fredag em befinner sig gubben på operation i Karlstad. Benbrottet ska läggas rätt och förstärkas med plåt. Så jag antar att kvällen kommer att tillbringas på uppvak. Nu har stackars gubben inte ätit på två dagar så jag har med mig lite mat om han vill ha. Så det kanske blir mysigt i alla fall. 
 
Vi skulle båda ha varit på begravning idag på förmiddagen, men nu blev det bara jag som kunde gå. Det känns  så fel och meningslöst när en människa rycks bort mitt i livet. För många blir det tomt, det förstår man efter att ha fått uppleva hur många människor som samlats för att ta farväl. Det var en mäktig upplevelse att vi var så många som delade sorg och saknad.  Silleruds kyrka är stor, men den var nästan helt fullsatt av släkt arbetskamrater och goda vänner. En vacker o minnesvärd stund fick vi alla att ta med oss i minnet av S. 

Kommentarer
Postat av: Mia

Ojdå, här har det hänt saker hos er under tiden jag varit borta från bloggvärlden. Min frånvaro har varit helt frivillig dock...

Hoppas "gubbens" rehabilitering går som en dans och snart står på egna ben igen.

Begravningar, ja, de är både sorgliga och stämningsfulla.

Postat av: annechristines/BUSTANTEN

Kikar in och ser att det hänt en del.
Önskar dig trots allt en fin kväll!
Må så gott och ha en fortsatt fin kväll!

2013-01-11 @ 21:25:26
URL: http://annechristines.bloggo.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback