Dov
Asch, nu kom kaffekakan överst, god glutenfri morotskaka! Den avslutade vi med.
Sen skulle det ha varit en bild på desserten: Mannerheim men det glömde jag bort, glufsade i mig den genast,
... men här är en bild från den minnesrika stund när vi åt den här desserten första gången, i Snarkil hos Rolf o Inger. Så här ser den ut alltså: smeten är vispad äggula + socker blandad med vispad grädde som stått i frysen en stund och sen framme 30 minuter före servering. På den lägger man kakao, näskaffe, florsocker och så i äggskalet konjak eller rom eller Amaretto. Men konjak är nog bäst, vi har testat lite olika.
Det var gott i alla fall med dovvilt och diverse grönsaker till. Det åt vi igår kväll lördag. Dov äter vi inte så ofta.
Kommentarer
Postat av: Suss
Om vi någonsin kommer så långt som till er.....:-( vill jag gärna bli bjuden på Mannerheim (var det namnet på desserten?) Morotskakan såg himmelsk ut. Hur kan du vara så smal?
Svar:
Inga Magnusson
Postat av: annechristines/bustanten
Så hungrig man blir av att titta på dessa bilder.
Ha en fortsatt jättefin dag!
Postat av: Lennart Carlstedt
Smaskigt!
Trackback