Dov

 
Asch, nu kom kaffekakan överst, god glutenfri morotskaka! Den avslutade vi med.
Sen skulle det ha varit en bild på desserten: Mannerheim men det glömde jag bort, glufsade i mig den genast,
... men här är en bild från den minnesrika stund när vi åt den här desserten första gången, i Snarkil hos Rolf o Inger.  Så här ser den ut alltså: smeten är vispad äggula + socker blandad med vispad grädde som stått i frysen en stund och sen framme 30 minuter före servering. På den lägger man kakao, näskaffe, florsocker och så i äggskalet konjak eller rom eller Amaretto. Men konjak är nog bäst, vi har testat lite olika.
 
 
Det var gott i alla fall med dovvilt och diverse grönsaker till. Det åt vi igår kväll lördag. Dov äter vi inte så ofta.
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Suss

Om vi någonsin kommer så långt som till er.....:-( vill jag gärna bli bjuden på Mannerheim (var det namnet på desserten?) Morotskakan såg himmelsk ut. Hur kan du vara så smal?

Svar: Klart att ni får Mannerheim, tala om innan bara, annars glömmer jag nog. Och så där värst trådsmal är jag inte längre, det är allt lite muffinsstuk numera med ålderns rätt.
Inga Magnusson

Postat av: annechristines/bustanten

Så hungrig man blir av att titta på dessa bilder.
Ha en fortsatt jättefin dag!

2013-01-20 @ 13:52:19
URL: http://annechristines.bloggo.nu
Postat av: Lennart Carlstedt

Smaskigt!

2013-01-20 @ 23:15:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback