Brutit benet ...

... har gubben gjort idag. Nu ligger han på avd 6 i Karlstad o hoppas på op imorgon. Många delar hans öde, det är fullt överallt här av brutet. Tjänstgörande ortoped skulle hålla på till kl 2 i natt. Sen kom någon annan och tog vid för att hålla undan kön.
 
Benet är gipsat i avvaktan på op. Det är det yttersta benet ovanför fotknölen. Det skulle behöva en plåbit för att läka bra.
 
Stackarn hade inte ätit sedan morgonen och jag köpte mat och bar till honom  innan vi visste att det skulle bli operation.
Men det här var enda maten som bjöds tills vidare.  - droppflaska, eftersom operation kunde bli när som helst närmaste dygnet.
 
 

Kommentarer
Postat av: Lena Liden Jonasson

Stackare ! vilken otur !ja det är lurigt på många ställen nu, så broddar på är bra, du får skicka hälsningar till honom !

Svar: Tack, jag ska hälsa.
Inga Magnusson

2013-01-10 @ 20:25:26
Postat av: Marie

Oj, så tråkigt! Tur dock att han är vid god kondition, det lär underlätta både vid operationen och läkningen. En stor kram till er båda!!!

Svar: Tack för sympati. Jo narkosläkaren sa att han var så ung och stark så det borde gå bra.
Inga Magnusson

Postat av: Kerstin Dahl-Blomquist

Det var uschlitt! Hälsa så himla gott!

Svar: Ja, det var trist o onödigt kan man tycka. Jag ska hälsa.
Inga Magnusson

2013-01-11 @ 00:48:58
Postat av: åsa

Det var inte roligt!
Hoppas allt går bra och att han kommer "igen" snabbt, för den uppfattningen jag fått av honom är, att han har lite svårt att vara stilla...
Skickar "kryapådighälsningar" via dig!
Ha dé!

Svar: Det där med rastlösheten är rätt uppfattat :-)Tack jag ska hälsa.
Inga Magnusson

2013-01-11 @ 09:36:44
URL: http://tantraffas.blogg.se
Postat av: Lena

Vilken otur! En liten tröst att jaktsäsongen snart är slut. Det blir lite jobbigt för dig nu, att klara det mesta själv i några veckor. Men det fixar du galant!

Svar: Det värsta är att jaktsäsongen knappt börjat pga all skare. Och ett jaktprov ligger framför oss, hur det nu ska gå. Men detta är ju världsligt, går rimligen att bota så det är inte rätt att klaga.
Inga Magnusson

2013-01-11 @ 10:59:17
Postat av: Olle å Tina

En sån otur!! Ja nu ä dä läge att använda broddar så fort man sticker näsan utanför dörren. Ta nu å hälsa till gubben så gott från oss. Sköt om dig.

Svar: Jag ska hälsa från er! Han var full av beundran över hur ni löser ert gigantiska byggprojekt o beskrev det hela mycket livfullt efter besöket. Ni är så himla duktiga på när det gäller att räkna ut, konstruera och genomföra nya lösningar. Lycka till och använd för allt i världen broddar!
Inga Magnusson

2013-01-11 @ 11:30:08
Postat av: Lillan i Cornwall


Visserligen vet din man nog inte vem jag är men jag har blivit så fortjust i bilderna på honom tillsammans med lille Bill att jag känner att jag måste hälsa så gott och onska snabbt tillfrisknande.


Svar: Tack Lillan. Jag ska hälsa från dig. Han vet nog inte exakt vem du är men lite på ett ungefär känner han mina bloggkontakter. Jo visst är bilderna på Bill o förtjust farfar fina.
Inga Magnusson

2013-01-11 @ 11:35:57
Postat av: Inger Maryissa

Men vilken otur att gubben din har gått och brutit benet...sånt äv verkligen inte kul
Hoppas att operationen går bra och att han snart är på fötterna igen, även om det säkert kommer att ta tid.


Svar: Minst 6 veckor sägs det.
Inga Magnusson

2013-01-11 @ 15:04:15
URL: http://ingermaryissa.bloggo.nu/
Postat av: Mia

När olyckan är framme så hinner man inte blinka. Fanns det folk i närheten där det hände så han slapp ligga och vänta på hjällp!?

2013-01-11 @ 18:34:52
URL: http://miatankar.wordpress.com
Postat av: Mia

När olyckan är framme så hinner man inte blinka. Fanns det folk i närheten där det hände så han slapp ligga och vänta på hjälp!?

Svar: Nja, han reste sig upp och gick till skogen för att jaga. Men sen svullnade det opp o började göra ont, då blev det sjukhus.
Inga Magnusson

2013-01-11 @ 18:35:03
URL: http://miatankar.wordpress.com
Postat av: Suss

Oj och USCH, här har jag inte hållit mig informerad ser jag. Jag vet hur snabbt det är gjort, men jag "valde" höger handled då när jag bröt mig första dagen på jullovet. Minns inte om det var 1 eller 2 år sedan.....! HÄLSA Roland från oss!

2013-01-12 @ 23:16:41
URL: http://leontina.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback