Äntligen...

... någon sorts reaktion inom (c) på den senaste tidens huvudlösa förslag om månggifte och fri invandring! Annars får man konstatera att partiets kärna har varit passiv intill menlöshet.

http://www.expressen.se/nyheter/uppror-inom-centern-mot-ideprogrammet/

Kommentarer
Postat av: henrik axelsson

månggifte är bibliskt korrekt(förutom församlingsledaren) och är bra för att föröka oss. jag tror planeten jorden skulle må bra med fler av en viss typ av människor.

Svar: Ha, ha...med tanke allt som står i Bibeln så är det nog tur att vi inte är bokstavstrogna. Det finns en hel del knas som (c) ännu inte lyckats få med i något ideprogram.
Inga Magnusson

2013-01-05 @ 11:46:56
Postat av: Znogge

Någon måtta får det verkligen vara!!!

Postat av: henrik axelsson

Vilka vi? Du vet kanske inte vad andra i ditt parti tror. Speciellt ledarna.
Gud är ingen lögnare och det han har skrivit är 100% sant. Låt vara att jesus ändrade så att det är ok att äta griskött och att bara den som är utan synd skall verkställa de hårda steningstraffen i gamla testamentet.
Sen är också kristus slutet på lagen för de som tror, enligt bibeln.
Vi skall inte ta makten ifrån gud. Om han vill tillåta månggifte så skall vi inte sätta emot

Svar: Jag har en stark tro på Gud som godheten, var den än dyker upp. Men jag kommer aldrig att tro på Gud som en dömande och fördömande makt. Bibeln är ett riktinstrument i stora drag och ska, enligt min uppfattning, läsas och tolkas utifrån den tid då den skrevs. Att stifta lagar och skriva ideprogram utifrån Bibelns bokstav fungerar inte, lika lite som att göra det utifrån Koranen eller andra trosskrifter.
Inga Magnusson

2013-01-05 @ 18:39:50
Postat av: soffie

det gick inte att kommentera ditt nyaste inlägg, hos mej är det nu barmark å det har kännts som vår flera dar i rad, va snö det ser ut som ni har kvar,Fina bilder. mÅ GOTT

2013-01-06 @ 10:46:16
URL: http://soffie69.blogg.se
Postat av: Znogge

Jag kunde inte heller kommentera. Konstaterar dock att tack vare hundarna kommer man ut och får sin beskärda dos av luft. Dock väldigt grått här...

2013-01-06 @ 11:54:34
URL: http://znogge.wordpress.com/
Postat av: Veiken

Vilket konstigt parti C har blivit. Är det för att ruska om i ankdammen eller har dom slutat tänka? Vissa i ledningen i alla fall. Slopa skolplikten....stackars oss om det blir så. Barbarernas tid kommer om det blir så. En gång var C ett folkrörelseparti, har dom glömt det? Hoppas på sans och balans i partiet! Ha det gott!

2013-01-06 @ 15:33:29
URL: http://www.veiken.se/
Postat av: Annika

Ja nog behöver vi sol ljuset nu. Dagarna blir ju lite längre för varje dag tack och lov. Men vi har massor av snö, och den lär ju ligga kvar framåt April misstänker jag. Ha en fin Söndagskväll.

2013-01-06 @ 20:38:31
URL: http://badtant.bloggo.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback