Strumpforskning ...

... blir det nu, på hög nivå utifrån strikt empiriska jämförande  studier med kvalitativ ansats. ;-) Det första forskningsobjektet inhandlades idag i Karlstad i någon sorts sportbutik. Jag får alltid panik i såna och skyndade mig in och ut igen, hann aldrig se namnet. Min blygsamhet förbjuder mig att tala om vad strumporna kostade.  Sen ska jag skicka efter några par på nätet. Efter grundlig analys kommer sen ett större antal att inhandlas av de strumpor som verkar bäst, som inte hasar ner och som inte klämmer. Hittills kan jag bara konstatera att utbudet av de strumpor jag vill ha;  bomull, tunna och inte hasar ner, är störst på nätet. Och priserna där är rimliga.

Kommentarer
Postat av: Suss

Har du testat New Body, som säljs av idrottande ungdomar (eller deras föräldrar). Jag har kört med dem i många år - jättebra! 7 par för 150, eller om det var 5? Tror 7.

Svar: Och New NBody hasar inte ner? De låter väldigt billiga. Och då tänker man genast att det är dåliga resårer.
Inga Magnusson

Postat av: Kerstin Dahl-Blomquist

Har du provat Engelsons? Stort utbud av bl a sockar i alla modekajer. Vi har handlat där i många år. H föredrog alltid deras sockar. www.engelsons.se Tänker du redan känner till företaget.

Svar: Den katalogen har vi ju redan förstås,. men jag har betraktat den som gubbens domän o aldrig kollat. Nu får jag nog ta mig en titt, det lät bra.
Inga Magnusson

2013-02-20 @ 12:57:25
Postat av: Suss

Inga, de hasar inte ner förrän de är stadda i "förruttnelse". Jag ska skicka dig ett par får du prova, vill du ha vita eller svarta?

Svar: Va snällt! Vita!
Inga Magnusson

2013-02-21 @ 20:09:25
URL: http://leontina.blogg.se
Postat av: Suss

Jag har alltså 2 nya förpackningar, så du får ett garanterat nytt par, bara välj färg.

2013-02-21 @ 20:09:59
URL: http://leontina.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback