Melodifestivalen ...

... kollar vi på och det är himla tråkigt och dåligt. Vi är inte vana att vara så sysslolösa på helgerna men det går inte att planera nåt annat än tv-tittande med benbrott. Med obrutet ben hade vi säkert varit på räkfrossa på Tjolitta.Tja eller nåt annat mer socialt! Säkert hade vi åkt spark på sjön och pimplat under dagen. Kan inte begripa hur vi ska stå ut i tre veckor till så här stillsamt passiva, vi är inte vana vid det???   Samtidigt är det  fult att klaga, detta går ju över, även om det så här i halvtid känns oändligt.
 
Inte för att låten var särskilt bra men han som är  som en tjej och heter Yohio eller nåt sånt, han som ser ut som nåt man klippt ur en Mangatidning, han ska nog gå vidare.Nu orkar vi inte mer och slår över på kunskapskanalen istället. Det är ett program med frågeställningen om Västvärlden kommer att överleva. Det är ju inte sprudlande roligt men åtminstone intressant.
 
 

Kommentarer
Postat av: Lennart Carlstedt

Kunskapskanalen hade två intressanta program samtidigt som Melodifestivalen: ett om den stora öknen Tchar och dess djur och människor samt ett om Västerlandets uppgång (Och fall får man förmoda i nästa program).

2013-02-02 @ 23:19:03
Postat av: Marie

Hahaha...konstaterade också att det var en mangafigur. ;-)

Postat av: annechristines/bustanten

Det är jobbigt när man inte kan röra sig hursomhellst. När man är van att vara igång.
Ja killen yiooo eller nåt var ändå riktigt underhållande och bra.
Kunnskapskanalen är bra! Den tittar jag åkso på nån gång sådär.
Ha nu en fin och solig söndag. Här är det -7.

2013-02-03 @ 10:54:32
URL: http://annechristines.bloggo.nu
Postat av: Gunnel

Vilken perfekt beskrivning...en Mangafigur. Men det är klart han är ju Japaninspirerad. Det är så onödigt med alla dessa deltävlingar. Jag har aldrig ork att följa med hela vägen. Läser i tidningen vem som vann. Ha en fin helg.

2013-02-03 @ 15:47:23
URL: http://sigrid-gunnelsblogg.blogspot.com/
Postat av: TT

Inte något jag brukar titta på för det är bottenmusik i mina öron men nu ville jag se för min kollegas son dansade bakom David Lindgren och så var mannens yngsta dotter här och ville se. :)
Hoppas ni snart kan ägna er åt roligare grejer!
Här får man gräsänkevecka för mannen åkte till Norge idag för att begrava sin farbror.

Svar: Det inslaget hann vi se och dansarna var himla duktiga, det var i o för sig David också, det var nog den enda låten vi gillade av dem vi hann höra.
Inga Magnusson

2013-02-03 @ 23:44:22
URL: http://tyratok.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback