Kostölden var försäkringsbedrägeri ...

.... misstänker man nu och bonden själv sitter anhållen misstänkt för att ha försökt lura till sig 700.000 från försäkringsbolaget. Leif GW lär ju ha skrivit på en lapp och lagt i ett kuvert vad han trodde om den här anmälda kostölden. Kuvertet ska öppnas o lappen läsas när allt är uppklarat. Han är en begåvad dramatiker och förmodligen en skicklig brottsutredare, en kombo som har sålt mängder av hans böcker och gjort honom rejält förmögen.
http://www.svd.se/nyheter/inrikes/anhallen-misstankt-for-kobedrageri_7912296.svd

Kommentarer
Postat av: soffie

svar;jag bloggar inte då jag åker på semester så det blir bloggfritt i över en vecka:)

Svar: Va synd att du inte bloggar på semestern, men det kanske är skönt att slippa ifrån ett tag, bloggsemester också. Men jag ser fram emot lite reseberättelser vid hemkomsten, jag som aldrig reser någonstans,
Inga Magnusson

Postat av: Lennart Carlstedt

Han är mycket bra även i programmet Veckans brott. Och hans självbiografi Gustavs grabb är mycket läsvärd!

Svar: Ja, jag har lärt mig att överse med Leif GW;s alla äckliga petningar i ansiktet och andra kroppsliga åthävor. Så numera kan jag uppskatta hans program för innehållet. Funderar på att köpa Gustavs grabb och lyssna på den vid nästa långresa.
Inga Magnusson

2013-02-13 @ 22:32:31
Postat av: Ingrid

Hejsan Inga!
Tack för din kommentar hos mig. Ja nog förekommer det mycket konstigheter med djur och slakt och att det här var något riktigt skumt kunde man nästan misstänka. Undrar om han verkligen trodde att han skulle kunna komma undan med sin uppdiktade historia. Bönderna börjar verkligen bli desperata. ;)
Ha en fin Alla Hjärtans dag och hoppas att gipset åker av nu!

2013-02-14 @ 09:29:55
URL: http://stenstugu.com/wp

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback