Stoppad på lunchbuffé!

En man som åt lunchbuffé på ett matställe i Örebro åt flera stora portioner av maten men blev stoppad av ägaren   för att han åt för mycket. "Du äter som ett monster" tyckte ägaren och menade att han gick back på den här matgästen. Detta är nyheten  som var mest  läst i DN i flera dagar!  Det måste ha upplevts som ett trauma av det svenska folket att det inte skulle vara fritt fram att ta för sig rejält av  julbordet ;-)) .  Detta slår  nyheter om kriget i Syrien, eländet i världen, svält, klimat och katastrofer. Hmmmm.....!
http://www.dn.se/ekonomi/man-blev-stoppad-pa-lunchbuffe/

Kommentarer
Postat av: Znogge

Man får göra som i Brasilien! Där finns två alternativ. Antingen äter man hur mycket man vill för ett högre pris eller så vägs tallriken. Något säger mig att "vad man förlorar på gungorna tar man igen på karusellerna"!

Svar: Utan särskilda anslag så innebär buffé för mig att man äter så mycket man vill såvitt man inte smyger med en doggy-bag och tar med sig. Jag äter ju aldrig sill på julbordet, alltså kan någon annan äta dubbelt upp och det går jämt ut!
Inga Magnusson

Postat av: Lennart Carlstedt

Ja, det finns säkert många som äter mycket mindre så det går nog jämnt upp. Men hur man kan trycka i sig fyra jätteportioner lasagne fattar inte jag...

Svar: Om han verkligen har ätit det här så kan det väl vara ok, men om han smugglat ner mat i en doggy-bag så kan jag förstå krögarens vrede.
Inga Magnusson

2013-12-20 @ 23:41:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback