Just nu ...

... så jagar Roland hare tillsammans med Anders och Rune F, prästen som hjälpte oss med dopet av lille Bill och som hade hand om begravningen av Rolands mamma..
 
 
Det snöar lite ute och ser ut att hålla på ett tag. Mattias har åkt härifrån, sitter på flyg på väg tillbaka till Seattle, Billfamiljen åkte också igår, är tillbaka i Stockholm. Jag är alltså ensam hemma,  ska ägna mig åt tvätt efter gäster, ta fram lite julsaker och planera för julklappar. Vill gärna hinna med julmarknaden i Svensbyn också på hembygdsgården. Vi var där och åt god jultallrik med gammaldags julmat igår. Jättegod! Det är öppet till 17.00 på julmarknaden
 

Kommentarer
Postat av: Ailas

Du är allt bra aktiv, Inga! Jag har inte gjort något annat än tittat på snöyran, läst och varit allmänt lat. Måste ändå lägga till att Sotis har varit ännu latare, han har legat hela dagen. Det mesta är relativt, som alltid. :)

Fortsatt fin söndag!

Svar: Det blev lite mer än planerat. Det snöade lite för mycket för gubben, det var inte så lätt att jaga. Så vi hann en del projekt som lrväde bilkörning i decimeterdjup snö, det kan jag inte med min lilla Corolla.
Inga Magnusson


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback