Gott Nytt År 2014 ...

... önskar jag alla!
 
Det år som gått 2013 hade jag tänkt skriva en ambitiös krönika om, men så blir det inte, bara några hugskott.  Det var ett år med ovanligt många ledsamma  inslag i vår familj.
 
 Rolands brutna fot inledde  året, den 10 januari hände det om jag minns rätt nu, och det präglade våra liv fram till sommaren nästan innan det var helt bra. Hösten 2013 handlade mycket om våra gamla släktingar;  Rolands farbror flyttade från Liane och dog hastigt strax därefter. Rolands mamma var sjuk en längre period och gick bort. Stor sorg över båda är  det. Yngste sonen flyttade till USA. Det blev som tomt runt oss och vi saknar dem som lämnat oss på olika sätt. Vår käre tax Oskar måste vi ta bort för några veckor sedan, det var sorgligt även om detta att mista ett husdjur inte är i samma dimension som att mista nära släktingar.
 
Om jag ska minnas något positivt så var det ändå den fantastiska vintern i början på året,  med isen på sjön, snön och alla skidturerna i vackert väder, dag efter dag! Sen kom en jättefin sommar också som bjöd på mycket solsken och fint väder. Vi fick hem Hej, dunkervalpen som har gett oss många förhoppningar,  skratt och leenden under sommar och höst. Dopet av lille Bill här på Liane var en fin milstolpe som vi kommer att minnas. Barn och barnbarn ger oss mycket gott även om de bor långt bort. De  har besökt oss under året av och till och håller kontakten med Skype, sms och email, tack för moderniteterna. De klarar sig bra i livet och det är ju en glädje för oss föräldrar. Man slutar ju inte bekymra sig fast de är vuxna. Rolands jämna födelsedag nu i november blev ett fint minne med firande i Stockholm tillsammans med barn o barnbarn, Grand hotell var kul  och vistelsen på Öster Malma. Mitt jobb är fortsatt roligt, lagom mycket med 60 %. Det får man vara tacksam för också, lätt att ta sånt för givet.
 
Undrar vad 2014 ska bära med sig? Just nu kan jag inte se något negativt framöver för familjen, tvärtom så finns det en del positiva förväntningar.  Sen får vi förstås hoppas på fred på jorden och att klokskap ska få styra mänskligheten.

Kommentarer
Postat av: AnnaKK

Det får vi verkligen hoppas; att ni får ett gladare 2014! Vet inte riktigt hur jag ska sammanfatta mitt 2013, så jag har också låtit bli att skriva ihop nån slags årskrönika i bloggen... Men det har nog varit ett ganska slätstruket år, som lixom bara har rullat på utan att något direkt anmärkningsvärt har hänt...? Förväntningarna inför 2014 är att det åtminstone ska bli ett mer spännande år än vad 2013 har varit! :-)

Gott Slut och Gott Nytt!! :-)

Postat av: Gubben

2014 kommer inledas med huvudvärk. fast det har väl alla nya år gjort!:-))
Ännu en gång Gott Nytt År!
Blir det en resa till USA under 2014?

Svar: Nja här blir nog inte så mycket huvudvärk, ganska lugnt på den fronten. Nej det blir ingen USA-resa, jag har av olika skäl svårt att flyga och med tiden har det blivit allt svårare.
Inga Magnusson

2013-12-31 @ 08:30:01
URL: http://mhats.blogg.se
Postat av: Marie

Ett riktigt Gott Nytt År till dig Inga och tack för ytterligare ett fint bloggår där du förgyller tillvaron för oss som följer dig genom att vi får ta del av dina välskrivna och varma blogginlägg. Önskar dig ett något lugnare 2014 och som går övervägande i glädjens tecken. En stor kram från Marie.

Svar: Tack Marie för nyårsönskan och vänliga ord. Det samma till dig! Jag uppskattar vår bloggkontakt som har hållit i sig rätt många år nu. Vi har följt varandra och varandras familjer i sorg och glädje. Jag önskar er ett fint 2014!
Inga Magnusson

2013-12-31 @ 09:02:41
URL: http://www.mariee.se
Postat av: Ailas

Jag vill önska dig ett riktigt GOTT NYTT ÅR!

Vi kommer alla att ställas inför vägval, raka som snåriga. Låt oss hoppas att vi inte sågar ner grenen vi sitter på och att vi förmår hålla huvudet ovanför vattenytan.

Positivitet i stället för grämelse samt ett ändamålsenligt val av "skodon" skänker förhoppningsvis oss en intressant och god färd in i det okända.

2013-12-31 @ 10:46:21
URL: http://ailasblogg.blogspot.se
Postat av: Bosse Lidén

Denna dag är det tid för reflektion över vad som hänt under året.
Jag önskar dig också ett Gott Nytt År. Nyårskramar

2013-12-31 @ 10:52:12
URL: http://bosseliden.wordpress.com
Postat av: Hannele på Hisingen

Gott nytt 2014!

2013-12-31 @ 12:29:18
URL: http://hannelesparadis.blogspot.com/
Postat av: Suss

Det är verkligen ett blandat år ni haft. 2014 vet vi inte så mycket om och lika bra är det.
Gott Nytt År till er allihopa och hoppas vi kan ses under nästa. KRAM!

2013-12-31 @ 13:34:40
URL: http://leontina.blogg.se
Postat av: Lena

Jag önskar er också ett gott nytt 2014 med förhoppningsvis mindre ledsamheter
så härligt för er nu att ni får ha den lille på besök, en riktig goding förstår jag

2013-12-31 @ 13:46:18
Postat av: Veiken

Det är aldrig lätt att skiljas på vilket sätt det än sker och det går inte att undvika tyvärr!
Jag önskar dig och din familj ett fint år 2014!

2013-12-31 @ 15:21:32
URL: http://www.veiken.se/
Postat av: Inger Maryissa

Jo, det har hänt en hel del sorgliga saker detta år hos er
men skönt att det även hände positiva saker
hoppas det nya året som väntar blir ett bra år
och önskar dig också ett riktigt Gott Nytt År
kram

2013-12-31 @ 17:35:33
URL: http://ingermaryissa.bloggo.nu/
Postat av: Arr.O.

Gott Nytt ÅR önskar Arr.O.med familjpå Guterud.

2013-12-31 @ 17:52:13
Postat av: Trolda

GOTT NYTT ÅR Inga till dig o din familj!!!

Trolda - kramar =D

2013-12-31 @ 19:51:18
URL: http://trolda.blogg.se
Postat av: Lena

Nu har du två "likadana" Lena på din blogg. Kan du märka skillnad på oss?
Nu är det Lena med skolan och hundarna som de mest gemensamma beröringspunkterna med dig, som återkommit till omvärlden, efter att vår luftledning blåste sönder i julas. Det har varit lugnt, tyst och skönt!

Önskar Dig och de dina, två- och fyrbenta ett riktig fint nytt år! 2013 är för er som 2002 för oss, när en far och en mor dog överaskande med tre veckors mellanrum. Plötsligt blev vi de äldsta i släkten, traditionbärare och med minnen från dem som föddes i början av 1900-talet.

Allt gott till er! I mängd!

Svar: Skönt att ni fått ledningarna tillbaka igen! Ett Gott Nytt År till dig också. Jag känner skillnad på er två Lenor, ni har olika ip nummer o så har den andra Lena ett Karlstadnummer med i sin adress.
Inga Magnusson

2014-01-01 @ 15:47:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback