God Jul o Gott Nytt År ...

... önskar jag kollegor och elever härifrån istället för på skolan. Detta skulle ha varit min sista arbetsdag före ledigheten, men nu lägger jag mig still hemma istället och kapitulerar för den djupa hostan och kraftiga förkylningen. Tur i oturen att vi inte väntar någon stor invasion de första juldagarna med gäster som ska ha mat och dryck. På annandagen är vi bortbjudna och tills dess ska jag ha hunnit bli frisk.
 
Imorgon blir det ett inlägg här om Pisaresultatet om brist på arbetsro i den svenska skolan och Björklunds beslut att utreda detta. Det kan man fundera på och man kan fundera över reaktionerna i media.
 
Just nu slår bloggstatistiken med läsarsiffror i taket. Undrar om det ligger någon länk och skramlar som jag inte sett? Sånt kan man bli nyfiken på.

Kommentarer
Postat av: tant Hannele

God jul (nyår väntar jag med).

Svar: Tackar!
Inga Magnusson

Postat av: AnnaKK

Så typiskt att bli sjuk precis i sluttampen av terminen och lagom till jul. :-( Hoppas dock att du inte är helt däckad utan förmår mysa lite grann iallafall nu de sista dagarna innan allt brakar loss på julafton!? Och att du definitivt är fit for fight igen på annandan!! :-)

Krya på dej!!!

Svar: Tackar, absolut i ordning på annandagen!
Inga Magnusson

2013-12-18 @ 10:39:00
URL: http://annakk.blogg.se
Postat av: Gun Myrén

Krya på Dig Inga och ha en riktigt God Jul!
Kram Gun

Svar: Tack Gun! Va roligt att du tittade in här. Hoppas du också får bra helger fast isen och snön lyser med sin frånvaro.
Inga Magnusson

2013-12-18 @ 11:20:33
Postat av: åsa

Krya på dig!
Ha dé!

2013-12-18 @ 13:20:17
URL: http://tantraffas.blogg.se
Postat av: Marianne

God jul till dig och de dina och krya på dig.
/Marianne

Svar: Tackar!
Inga Magnusson

2013-12-18 @ 16:37:53
Postat av: Veiken

Det här är inte klokt så långdraget det är! Är du säker på att det är förkylning och inte influensa? Maken har lyckats med konststycket att smitta alla som kommit i hans väg och nu fortsätter det i nästa led.... Visserligen är han generös, men det här var att ta i! Krya på dig!

Svar: Tack! Det kan mycket väl ha varit influensa med djup hosta. Jag har haft ont i hela kroppen och ont i huvudet och förlamande trötthet. Så här sjuk har jag inte varit på flera år. Men idag vände det i alla fall och jag är på bättringsvägen. Influensa har grasserat på vår skola den senaste två veckorna. Jag skyller på blåsten!
Inga Magnusson

2013-12-18 @ 18:35:11
URL: http://www.veiken.se/
Postat av: Freedomtravel

Vila ut ordentligt och hoppas att du snart blir frisk! Det är dåligt med julpyntandet hos oss, men här är nån liten bild på våra julbelysta grannbåtar: http://www.freedomtravel.se/2013/12/julbelysta-husbatar/

Svar: Jag ska kolla!
Inga Magnusson

2013-12-18 @ 19:56:03
URL: http://www.freedomtravel.se
Postat av: Soffie

Krya på dej nu så hoppas jag du är frisk till jul, kram

2013-12-18 @ 22:41:17
URL: http://soffie69.blogg.se
Postat av: Lennart Carlstedt

Krya på dig! Nästa år blir det väl vaccinering. God jul och Gott nytt år

2013-12-18 @ 23:49:32
Postat av: Bertil

Länsstyrelsen bestämmer allt slutänden av ett lis-område
Du verkar insatt i detta med strandskydd. Bra skrivet av dig! Jag och 15 st markägare har varit till kommunen och fått ja att peka ut ett LIS-område. Det är ju en jättebra lag att få chansen att utveckla landsbygden. Men när jag sedan tog kontakt med kommunen 8 månader senare. Så hade dem bytt ut all personal, och de nya sa att man som markägare inte kan peka ut ett Lis-område och att dem skulle återkomma och det har dem så klart inte gjort. Sedan går det inte att en kommun jobba ihop med en Länsstyrelse. Om kommun har pekat ut ett LIS-område då ändrar Länsstyrelsen på detta och säger nej. Så blir det inget med det. Först ja från kommunen och sedan nej från Länsstyrelsen. Man som markägare blir då en förlorare.

2013-12-22 @ 18:54:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback