Bill-tid i Stockholm

Klart att vi hade med ett mål till honom nu inför hockeysäsongen. Det har snabbt blivit en favorit tillsammans med klubban.
 
 
... och en klubba av rätt märke!
 
Torsdag kväll var vi samlade hos Markus o Carin för glöggkväll tillsammans med Carins föräldrar och syster Lina,  dotter Malin,  Kristian, Moses och Isak. Bill gillar sina kusiner och det är fullt håll igång. Den nya lägenheten erbjuder stora ytor att röra sig på och leka på. Synd att inte Linas lille Bobo och hennes  man Robin kunde komma med. Men de var förstås rädda att  Bobo skulle få ögoninflammation också.
 
 
 
Smör är fortfarande favvo och ätes så här - först!
På fredagen var vi ute en sväng, bl.a. på innergården. Den är riktigt bra användbar.
Till höger nederst är Bills balkong. Lägenheten går liksom i vinkel.
 
 
 
Träffa Bill på dagis en dag hade vi planerat men nu hade han ögoninflammation och fick inte komma dit. Men vi tog en promenad och kunde leka på utegården en stund när barnen inte var ute. Det var en stor gård för att vara Stockholm med många olika lekalternativ. Man har varit kreativ och tänkt till. Det finns till o med en bit som är gräsmatta. Sen övergår den här lekgården direkt i Vasaparken som är en jättepark med massor av ytor och lekplatser. Personalen på dagis är väldigt duktig, jag får läsa deras hembrev, de har kvalitetstänk. 14 barn har man med ettåringar och på det tre personal. Nu är det sällan så många barn där samtidigt. Barn är ju sjuka och lediga, 10 - 12 närvarande är nog mer vanligt och då tror jag att det räcker till. Bill trivs i alla fall.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback