Årets glögg!

Den är inte helt fel med russin och mandelflagor. Vi har gått från att skålla och hacka själva till att köpa hackad och nu till sist till att köpa flagad. Den flagade är mer "tand- och tuggvänlig" .
 

Kommentarer
Postat av: AnnaKK

De ser alltid så spännande ut, de där årgångsglöggarna - men faktiskt har jag nog aldrig köpt nån!? De lanseras lite för tidigt för mej - jag köper inte glögg förrän i december, men då är oftast de här specialarna redan slutsålda!? <:-)

Så vi gör vår egen Blossa-special... Köper lättvin-varianten som finns i de vanliga mataffärerna, och så spetsar vi den med konjak. Blir riktigt gott! (Testade förresten med whisky en gång, men det blev inte alls bra...)

Det där med second hand började jag med när barnen var små (i början av 90-talet), och sedan dess har det ju bara blivit mer och mer populärt att handla på det viset - och utbudet har också ökat allt mer. Idag kan man väl i princip få tag i allt man behöver på beg-marknaden!? Iallafall om man även räknar in nätannonser från privatpersoner bland de tillgängliga handelsställena. :-)

Svar: Bra tips på egen glögg och lättvindigt! Får testa det.
Du var nog tidigt ute med second hand. Jag har vant mig först de senaste åren, men nu är jag desto flitigare.
Inga Magnusson

Postat av: Gubben

Visst är den god! Inhandlat några stycken samt vanlig starkvinsglögg. Nu kan julen strax få börja en dag kvar på jobbet (måndag) sedan jul!

Svar: Ja, färgen ser märklig ut för att vara glögg men väldigt god!
Inga Magnusson

2013-12-20 @ 19:43:44
URL: http://mhats.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback