Ledig dag onsdag ...

... får det bli. Sen kommer jag att jobba måndag - onsdag - fredag som vanligt under det kommande läsåret. Men den här veckan blir det fyra långa dagar istället; måndag - tisdag, torsdag - fredag. Senare idag blir det bilder här från Kopovstövarvalpen Barres besök  hos oss och Hej. De lekte och hade roligt.

Kommentarer
Postat av: Gunnar

Låter som en bra variant att jobba så. Antar att du jobbar 50 % ? Hoppas att det känns bra för Dig att börja ett nytt arbetsår.

Svar: Nja, 60 % blir tre hela dagar. Det är perfekt för mig. Efter varje arbetsdag har jag en ledig dag. Och genom att sprida ut arbetet under veckan så blir det en viss kontinuitet för eleverna också. Det är himla roligt att börja jobba igen, jag gillar verkligen eleverna, mitt arbete och mina kollegor. Tänkte på det igår när jag åkte iväg på morgonen, det var med positiv förväntan. Det mesta infrias med glada skratt och återseenden och snabb puls som alltid. Men sen möts man förstås varje läsår på en så stor arbetsplats som vår, också av några negativa nyheter och förstår bl.a. att några arbetskamrater har haft en jobbig sommar. Det finns förstås även en saknad efter kollegor och elever som slutat.
Inga Magnusson

Postat av: Suss

Ja nu är vi igång med den första veckans låååånga dagar. Fast nu är det bara 2 kvar innan det är helg igen. Jag tyckte det var roligt att komma tillbaka och det var en lugnande och skön känsla.

2013-08-14 @ 18:09:06
URL: http://leontina.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback