Hej - just nu!

Lille Hej är inte så lätt att fånga på bild när han är upprättstående och aktiv. Lättare när han ligger ner eller sover. Massor av bilder har jag tagit för att få med dessa där han faktiskt är stilla och kan ses. Han är inne i en fas när han inte är som snyggast tror jag. Han börjar färga ut på öronen och i huvudet och på låren. De områdena ska bli "blacka", dvs ljusa och det svarta ska gå tillbaka. Det vita blir allt mindre. Han är helt ok i kroppen, inga fel än så länge, se bra ut. Grova tassar, lång kropp, ok vinklar, lite raka fram kanske,  bra huvud, hals  osv.
Väntar på husse på altanen. Den har blivit hans tryggaste och vanligaste boplats. Med kompostnät runt så funkar det ännu så länge.
 

Kommentarer
Postat av: Annika

Så fin han är lilla Hej. Jag ler då jag ser framför mig hur ni står ute på gården och ropar på er hund. Hej, hej kom hit! har det aldrig kommit lite objudna gäster som tror att ni ropar på dem. Ha nu en skön Lördagskväll. Kram på dig.

Svar: Ha ha... det skulle kunna bli festligt! Nu är det rätt glest mellan människor som rör sig runt huset men ändå....
Inga Magnusson

Postat av: Inger Maryissa

Så söt lill-vovven Hej är !
och ja, det är nog inte så lätt att fota vovven alla gånger
då han säkert är mycket aktiv och livlig

Svar: Det blir rörelseoskärpa på bilderna! ;-)
Inga Magnusson

2013-08-10 @ 17:06:34
URL: http://ingermaryissa.bloggo.nu/
Postat av: Lena

Han är verkligen jättesnygg. Du glömde att kommentera hans långa fina kors!!!! Temperamentet tycks också vara av allra bästa slag.

Hur ska du kunna gå till skolan ifrån honom?

Svar: Ja, du har rätt om korset, det var det som till slut avgjorde att vi tog honom och inte den andra valpen vi valde på. Hej har ett bättre kors. Det blir inte lätt att lämna ´lille Hej hela dagarna och börja jobba. Tack o lov så blir det ju ledigt två dagar i veckan i år också, så vi hinner ses en hel del.
Inga Magnusson

2013-08-10 @ 23:40:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback