K&US

För länge sedan köpte jag en K.U.S -tröja på linneväveriet i Klässbol och den har jag gillat skarpt. Den har hållit formen o färgen genom många tvättar. Så nu var planen att försöka komma över fler vid Stockholmsbesöket. Jag hade klurat ut att det finns en butik vid Slussen och knatade dit. 
 
Två behagliga tröjor i stickat linne kom jag till slut ut med. De var båda kärringblåklintsblå, helt ok. Till slut skriver jag, för det var oändligt  långa väntetider på plagg i rätt storlek trots att vi inte var många kunder i butiken. Lagret måste ligga i andra änden på stan! Efter en lång väntan på de byxor jag ville prova, så gav jag upp dem.  Expediten sprang runt med en telefon tryckt mot örat o letade länge o omständligt efter något som en tidigare kund hade glömt kvar medan jag häckade halvklädd i provhytten o försökte tänka ut någon sysselsättning. Jag gav alltså upp byxprojektet o gick ner till Fotografiska museet som ligger ganska nära. 
 
KUS har fina kärringkläder men otroligt dålig service. När man går dit så ska man ha gott om både tid o tålamod, åtminstone om det står skrivet Lantis på utanskriften! :-) Leker lite med tanken att jag hade fått snabbare hjälp om jag sett stockholmsk ut o talat huvudstadens dialekt. Jag handlar kläder alldeles för sällan för att begripa hur det fungerar. 
 

Kommentarer
Postat av: Kerstin Dahl-Blomquist

Inte vet jag om du ser särskilt lantisaktig ut - men betrakta det i så fall som en kvalitetsstämpel. Extra prima, du vet.

Svar: Ha ha...det var trösterikt! För oss lantisar kanske det inte är utanpåverket som räknas!
Inga Magnusson

2013-04-23 @ 23:40:22
Postat av: Herta

Vi som kommer från småstäder har blivit väl mottagna. Kanske har vi varit där i ottan strax efter öppningsdax för att riva av detta liksom. Har inte hunnit med KUS nu i år. För ett par år sedan blev det ett par klänningar.Jag kunde inte bestämma mig för färgen och mannen tyckte jag skulle ta båda:)

Svar: Oj, vilken man! Fast han kanske ville komma ut så fort som möjligt. :-)
Inga Magnusson

Postat av: Herta

Nej, det var två festliga sammanhang. Det ena kunde inte närvaras i svart och när vi nu hade hittat en modell som passade så....

Svar: Ok, jag förstår. Har du slutat blogga? Jag var inne hos dig och kollade men det var långt mellan uppdateringarna.
Inga Magnusson

2013-04-27 @ 15:19:56
URL: http://www.hertabloggen.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback