Isen gick nu!

Va lustigt, isen bara försvann  där vi befinner oss och det skedde abrupt för en kvart sedan, halv åtta på kvällen. Nu är det öppet vatten från oss o tvärs över viken!  Solen går ner i ett färgfyrverkeri från gult till rött till rosa. Allt ackompanjerat av lommen som nu kommer majestätiskt seglande till sin favvoplats där bäcken rinner ut.  Och kanadagässen till vänster om bryggan, precis som förr. Jag står som ett fån och bara tittar
I morse tog jag en bild på sista isen, det var ett sånt skådespel, guldglänsande solsken på andra sidan o här på land och så mitt emellan den helt svarta isen.  Naturen är fantastisk och en vattenyta är ny varje dag.
Så här var det alltså innan isen gick, svart is.
 

Kommentarer
Postat av: Trolda

Visst är Naturen alldeles fantastisk! Nya skådespel varje dag och man kan bara njuta av allt unika! Jag saknar mitt boende "mitt i Skogen vid sjön" emellanåt, allt var tyst stilla och magiskt - MITT i Naturen! Nu har man annan "Natur" som är magisk...och "tiotusen gånger bättre" ;-)

Trolda - kramar =D

Postat av: Veiken

Det är fantastiskt att se när isen går. Nu har jag aldrig sett det på en insjö, men att se en havsis gå upp efter den har "sjungit" är otroligt :)

2013-04-27 @ 21:19:49
URL: http://www.veiken.se/
Postat av: Znogge

Visst är naturen fantastisk och närheten till vatten lika underbar!

Trevlig söndag!

2013-04-28 @ 11:28:39
URL: http://znogge.wordpress.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback