Inte alldeles lat ...

... blev jag idag ledig tisdag! Kollade en av stugorna inför gäster, lagade lunch o middag, målade diverse brädor roströda. Sen blir själva fasaden järnvitrioll, det blir fint på förrådet. 
 
Imorgon begravs den stackars M Thatcher i England. Jag har lite svårt att förstå att så många orkar hata henne som person nu när hon dött. Det var ju länge sedan hon var aktiv politiker och faktiskt var hon ju folkvald  på det program som hon regerade på. 
 
England är lite konstigt, har svårt att tro att det skulle hända i Sverige. 

Kommentarer
Postat av: Gunnar

Det är lite sjukt att flera firar hennes död. Att hon var impopulär har man väl förstått. Många drabbades av hennes tuffa politik. Uppenbarligen har det satt djupa spår.

Postat av: Annika

Hej. Du ligger då inte på lat sidan. Jag håller med dig, låt henne få vila i frid. Ha en fin dag.

2013-04-17 @ 10:47:48
URL: http://badtant.bloggo.nu
Postat av: AnnaKK

Idag är det jag som är lat! Åtminstone med mina studier - dem får jag ägna mej mer åt imorgon istället. Idag räknar jag sädesärlor, björktrastar, fjärilar och vitsippor - ett ett strålande fint solsken, dessutom! :-D

2013-04-17 @ 14:45:35
URL: http://annakk.blogg.se
Postat av: Veiken

Ja, Thatcher var en speciell kvinna. Hon var en järnlady och förstörde mycket samtidigt som vissa delar av hennes politik. gynnade Storbritannien. Otroligt stark, skulle tro att hon i många stycken var halsstarrig - envis som få.

2013-04-17 @ 19:41:52
URL: http://www.veiken.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback