Bill o lekskärm

Bill kollar på iPaden! 
Vid första anblicken kan det skrämma slag på en gammal bokmal som mig, men egentligen funkar det  som en pekbok. Bill lägger handen på skärmen och en röst säger gris. Fast han har en del andra valmöjligheter också, att höra grisljud och stänga in honom i lådan. Sen finns många andra djur också. Teletubbies är en annan favorit, inte att förglömma Gangnam style.  Och han gillar vanliga pappersböcker också.

Kommentarer
Postat av: mormor Hannele på Hisingen

Hur roligt som helst!

Postat av: Hannele

P.S.
barnet kan väl höra sin egen röst? Med katten i alla fall...

2013-04-24 @ 07:00:26
URL: http://hannelesbibliotek.blogspot.com/
Postat av: Gunnel

Barn är alltid nyfikna, så det är väl därför de tar till sig alla nyheter snabbare än vuxna. Jag hoppas ändå att vanliga böcker aldrig kommer försvinna. Det är nåt speciellt med att hålla i en bok där inte bladen vänds för att man pekar på dem.

2013-04-24 @ 09:03:17
URL: http://sigrid-gunnelsblogg.blogspot.com/
Postat av: Trolda

Jag har läst böcker för Linus sen han var 5 dagar (!),:) Nu ÄLSKAR han böcker och har säkert ett hundratal i sin bokhylla :) Vi går till biblioteket ca 1 gång per månad där han får välja 5 böcker att låna. Han "läser" gärna MED oss, men även ensam. Jag hoppas detta FORTSÄTTER genom livet då också JAG tycker att böcker är mycket viktigt! =D

Trolda - kramar =D

Svar: Böcker är viktiga under barns uppväxt och för läsinlärningen. Det lästa språket skiljer sig från det talade. Barn som har fått mycket läst för sig har en hel del gratis när de börjar skolan o ska starta upp med läsningen.
Inga Magnusson

2013-04-25 @ 20:52:43
URL: http://trolda.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback