Barnen håller på!

Dotter o K har köpt ett fint litet radhus på Solrosvägen i Umeå! Roligt! Det var efterlängtat, dotter vill alltid vara utomhus, sen hon var liten och det blir lättare nu, även om hon haft lägenhet i markplan nu senast o tiidgare bott på landet, ute i Brännan.. Fräscht hus o stora grönområden runt om ser det ut att vara. Vi kollade på det i mäklarannonsen när de var hos oss under påsken o det finns en bild nu på hennes facebook.
 
Svärdotter C, lille Bills mamma har lyft blicken från blöjorna och varit  ledare för Elles stora skönhetsproduktaward-fest på Grand Hotel i Stockholm, med publik på 400 o massor av kändisar. Himla modigt. Vi var inne på tidningens hemsida elle.se o kollade på många bilder. Och gubben läste hela listan av belönade skönhetsprodukter på sin speciella engelska och alla motiveringarna. Sen skrattade han varje gång åt vilka märkliga preparat det finns! 
 
Sönerna firar en födelsedag tillsammans idag! 
 
Dom håller på barnen!
 
Medan föräldrarna mest sysslar med mat. Gubben köpte färsk fisk av fiskbilen idag så vi gjorde fisksoppa, en favvo! Sen blev det Lets dance och Skavlan, står jag knappt ut med. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback