I papperskorgen som spam ...

... kan tydligen mina kommentarer hamna direkt, enligt Gunnar på deckarbloggen. Han hittade  en hel hög där efter ett tag.  Kanske så på fler bloggar om ni tycker att det varit långt mellan mina besök.
 
Jag fnissar ju lite åt detta och funderar på om det kan vara så att  den automatiska spamkontrollen har rätt bra koll på det litterära värdet av mina kommentarer när den med automatik slänger dem olästa. ;-)
 
Ledig torsdag blir det och sovmorgon. Var nästan nattfrost i natt. Hösten är här, fin årstid.

Kommentarer
Postat av: Hanneles paradis på Hisingen

versaler och konstiga namn kan hamna i papperskorgen

Postat av: Gunnar

Nu hamnar dina kommentarer i min blogg på rätt ställe.Jag kollar skräpkorgen ibland för säkerhets skull.
När gmail var nytt och man skickade till en hotmailadress så hamnade det i spam. en lite smålustig variant att hantera konkurrenter.

2012-09-06 @ 12:41:07
URL: http://gunnardeckare.wordpress.com/
Postat av: Ailas

Jag vet inte om det försvunnit kommentarer hos mig, men däremot att det ofta är problem här hos dig! Alldeles nyss var det "tillfälligt fel". Trist!

Vätterkräftor blir det på söndag för min del.



Svar: Synd att det ska strula på blogg.se, antar att det är irriterande för bloggläsare också när det inte går att komma in. De närmaste dagarna ska man göra nåt slags service så det kan krångla - värre än vanligt. Vätternkräftor är himla goda! Nu har vi mumsat i oss ett par kilo!
Inga Magnusson

2012-09-06 @ 16:55:55
URL: http://ailasblogg.blogspot.se
Postat av: Mia

Några "riktiga" kommentarer hamnade i skräpposten under några få dagar hos mig. Om det gällde dina kommentarer minns jag inte. Nu har det upphört helt, något fel som åtgärdats... kanske...

2012-09-07 @ 12:07:37
URL: http://miatankar.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback