Agenda

Den här helgen har gått i präktighetens tecken! Idel planering för hösten och städning av hus med dammsugning och golvtorkning i hela huset, vi får gäster nästa helg.
 
Jag har äntligen tagit i itu med det sista av kvarlåtenskapen efter min mamma, åtminstone börjat. Det är en lång process märker jag och jag får ta det en bit i taget. Det är nu mer än två år sedan hon gick bort. Med detta följer också en viss uppröjning i källarutrymmena, skickat bort en del till second hand och slängt en del. Gubben var snäll och satte upp en ny hylla i förrådet.
 
Lite besök hade vi idag av goda vänner på spontan lättlunch, de är konstnärer och ska öppna sin ateljé här i Sillerud om ett par veckor.
 
Nästa helg kommer alltså yngste  son + hustru och goda vänner med en liten treåring Sonja. Det ska bli roligt. Samtidigt är det Årjängs marknad. Vi planerade idag per telefon för lite gemensam äting, marknadsbesök, skogenpromenader med svampplockning, båtturer kanske o en del annat. De kommer redan på torsdag. Det är en av sonens allra äldsta o bästa vänner, jobbar i samma bransch dvs ritar dataspel men är också barnboksförfattare! Vi ser fram emot detta!
 
Sen har vi också planerat för att resa uppåt Sverige på jakttur framöver under hösten. Det ser ut att bli någon dryg vecka ungefär som förra året. Men med reservation för hur det går för Jazz i DM- uttagningen. Man kan inte hinna allt.
 
Under älgjaktsveckan som börjar 8 oktober är våra skolor stängda i kommunen och vi har utländska gäster som är här och jagar med, men allt verkar nu vara i ordning för dem.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback