Agenda

Imorgon ledig dag, så ikväll går det att sudda lite - mysigt!. Förmiddagen blir sovmorgon förstås och  pyssel här hemma, lite ute i trädgården  tror jag om det blir fint väder. Ska skämma bort gubben med köttbullar (på älgfärs förstås), sen blir det lite tårtrester till efterrätt. På eftermiddagen har vi bokat in en långskogstur med goda vänner, kanske rycker vi med oss en och annan svamp hem.

Fredag kväll firar vi Rolands bror som fyller pension. Eller vad man ska säga. Han jobbar för fullt och har nu blivit hästgubbe inte bara på fritiden utan också på arbetstid och ser ut att vara jättenöjd med läget.

Till helgen kommer min bror och svägerska hit en sväng med sitt rullande hus innan det ska ställas in för säsongen. Ska bli roligt att träffas, det var länge sedan.

Imorgon är det min mammas födelsedag. Hon dog för drygt två år sedan men jag kommer att tänka mycket på henne. Hon skulle ha blivit 95 om hon levt nu. Tacksam är jag för de sista åren vi fick tillsammans efter att hon flyttat hit till oss.

Kommentarer
Postat av: Gunnar

Då var hon nästan jämnårig med Bittes morbröder som gick bort förra året. Dom var födda 1915 respektive 1920.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback