Succé - fullproppad Silleruds kyrka!

Det gäller förstås kvällens fantastiska Dan Andersson-konsert framförd av Rickard Ohlin och vänner. Det var med stor musikalitet, innerlig känsla och inlevelse som vi alla kände med och delade. Dan Anderssons poesi är älskad av många. Han kunde som ingen annan beskriva naturens trolska väsen utan att det låter trivialt eller svulstigt, bara alldeles äkta.
 
 När jag skriver fullproppad så menar jag verkligen att den här stora kyrkan var helt knökafull, det satts trångt i bänkarna.
 
Efter konserten så stekte Roland kolbullar som gästerna bjöds på utanför kyrkan. Också populärt. Och gott.
 
Som ett smycke låg Silleruds kyrka där uppe på höjden omgiven av höstmörkret
 
.
 
 

Kommentarer
Postat av: Kerstin Dahl-Blomquist

Men en sån ljuvelig bild på kyrkan!!

Svar: Ja visst är kyrkan fin! Tog kortet från vägen, precis innan jag gick in och satte mig i bilen för att åka hem. Lustigt att den blev så skarp fast det var mörkt.
Inga Magnusson

2012-10-02 @ 22:11:53
Postat av: Lennart Carlstedt

Jag ställer samma fråga som till Gunnar, Var det någon som kunde göra kolbullar genom att knycka till med stekpannan så att bullen for upp genom skorstenen, vände i luften och landade på andra sidan i pannan?

Svar: Ha ha... det är höjden av kolbullestekning som du beskriver. Men gubben kan i alla fall med 100 % säkerhet kasta upp kolbullen i luften och vända den så den landar i pannan igen ´på andra sidan.
Inga Magnusson

2012-10-02 @ 22:29:27
Postat av: Lena

Synd att man inte var ledig, hade gärna varit där
fina bilder som vanligt

Svar: Det var fantastiskt!
Inga Magnusson

2012-10-02 @ 23:04:42
Postat av: Lennart Carlstedt

Imponerande!

2012-10-02 @ 23:09:28
Postat av: Suss

ÖNSKAR jag varit där!
Förresten såg jag Roland i Land för ett tag sedan, var var du?

Svar: Vad gjorde han i Land? Jo, nu minns jag, det var i samband med att Land besökte vår fantastiska lanthandel, ICA Sillerud. För övrigt ägs lanthandeln av han som sjöng Dan Andersson i kyrkan.
Inga Magnusson

Postat av: Ingrid

Å, jag älskar Dan Andersson, delvis för hans egna alsters skull och kanske också delvis för att min mamma också älskade honom. Nostalgi!!!

Svar: Ja, han håller verkligen över tid!
Inga Magnusson

2012-10-04 @ 06:48:33
Postat av: Gunnar

Ja det var verkligen en magisk kväll!

2012-10-04 @ 09:35:01
URL: http://gunnardeckare.wordpress.com
Postat av: Rikard Ohlin

Det var härligt att äntligen få göra detta program jag har haft just den här "lineupen"i tankarna i ett par år och det kändes så inspirerande att stå i kyrkan tillslut.Vi kommer att göra föreställningen på fler platser hoppas jag.Ulrika och Maria bidrog med så mycket ytterligare tillsammans med oss "gubbar".Tack för all fantastisk respons
Rikard

2012-10-05 @ 20:42:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback