Oväntat välbefinnande ...

.. har det inneburit att städa och gå igenom alla förrådsutrymmen i huset. Jag började alltså med det stora förrådet i källaren, slängde, sorterade och lämnade till second hand. Sen gick jag vidare uppe i våningen med garderober, linneskåp, byråar, köksskåp osv. Och istället för att fasa för varje dags städuppgift så riktigt väntar jag på den! Och mår bra av att göra dem! Helt överraskande!
 
Men det är en behaglig känsla att upptäcka att en mängd föremål har bara förvarats år efter år utan att fylla någon funktion och de har antingen förpassats ut ur huset eller fått en mindre prioriterad förvaringsplats i källaren. Efter 35 år i samma hus och samma förhållande så har massor bara blivit sparat o liggande. Det hade säkert varit nyttigt att flytta ibland. Men nu så blir det rensat. Plötsligt så är det ordning i alla skåp och lådor och jag har koll på vad vi äger. Hittat saker som jag inte visst att vi hade. Trevligt projekt och som sagt ett steg mot ökat välmående. Feng shui kanske?

Kommentarer
Postat av: Annika

Ja Feng shui är det. För man mås ju så bra och är så nöjd med sig själv då man fått rensa bort. Sen är det ju en liten nostalgitripp oxå då man bott så länge på samma ställe och samlat på sig. Ha nu en fin helg.

Svar: Aboslut så är städning och källarrensning en nostalgitripp
Inga Magnusson


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback