Födelsedagsfirande tisdag!

Ikväll tisdag var vi bjudna till nya husets gäster på födelsedagsfirande, W fyllde 58 år!
 
Fantastiskt att man kan sitta nio personer där också inomhus. Det har vi aldrig gjort förut utom i somras då vi sköt bort ena väggen och dukade både inne och på terassen som i ett bord. Men detta funkade också, helt ok och det var inte trångt.
 
Vi serverades god hemgjord potatisssallad, grillkött som grillades ute bredvid altanen, hemgjorda fyllda små paprikor, hemodlad och heminlagd gurka (jättegod, tack Angela!)  och fyllda chili. Sen blev det kaffe och smarriga praliner. Som vanligt i det här gänget en hög stämning direkt
 
I morgon träffas vi alla här igen för gemensam äting. Det blir det sista älgköttet från förra året som pepparrotskött. Sen blir det nån förrätt och dessert men det har jag inte tänkt ut än. Har hela dagen imorgon att fundera. Kanske blir det en laxsoppa igen, har en forell kvar. Bra att göra plats i boxen nu och bli av med allt inför nya älgköttet som ska nerfrysas i slutet på veckan. Och laxfiskar vinner på att inte vara frysta så länge, det feta köttet blir inte gott.
 
Det känns  lyxigt att ha ett antal goda vänner att ha trevligt och skratta ihop med så här ofta, jag är verkligen tacksam för det. Bäst att "fånga dagen" och njuta  så länge det varar, inget är för evigt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback