Fiber får vi.

Det ska bli fiberuppkopplat på landsbygden i Årjängs kommun. Det subventioneras i ett EU-projekt som kommunalrådet Katarina J har kämpat hårt för att få till och det var i sista minuten som det gick igenom. Men nu är det på god väg,. Trots EU-medel så  blir det inte helt gratis, strax under 20.000 per hus. Fiber ska alltså grävas nu i hela kommunen till alla som har anmält intresse och det har bildats föreningar som tar ett stort ansvar för genomförandet. Björn A här i Sillerud gör ett fantastiskt  jobb med detta och även andra frivilliga som inte får någon ersättning för sitt jobb. Stort tack till er! Vi hoppas mycket på detta. Dator, telefon, teve och sånt med ljusets hastighet, det kan inte bli snabbare. ;-)

Kommentarer
Postat av: Anonym

hoppas allt är bra rosorna står fint än

Svar: Det är kanonbra! Och norrlandsjägarna har massor av bra harjakt, nedlägger några varje dag. Kul att rosorna håller sig än! Ha en bra dag!
Inga Magnusson

2012-11-01 @ 17:08:25
Postat av: Mia

Det här kan jag väldigt dåligt. Fiber, innebär det att det inte är kopplat till telefonen eller vad handlar det om? Visst har jag hört talas om fiberkabel men inte funderat över begreppet...

Svar:
Inga Magnusson


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback