Dukat i köket!

Goda vänner här på lite äting i alla gemytlighet! Det fanns två olika grytor att välja på och tre olika desserter!  (Låter flott men det var lite rester!) Trevligt hade vi i alla fall. Och det går bra att sitta i köket också!

Kommentarer
Postat av: Mia

Mina gäster får alltid sitta i köket och äta... så visst går det. Jag trivs dessutom bra i kök. Fint du har dukat och flott med att kunna välja bland olika rätter... ;-)

Postat av: Hosanna

Vi sitter alltid i köket. Mycket mysigare än matsalen faktiskt. (Och skönare stolar).

2012-10-24 @ 09:55:01
URL: http://https://vimsigiplymen.wordpress.com/
Postat av: Gunnel

Så mysigt det ser ut vid ditt matbord, och så smart att ha olika rätter. Då vet man säkert att alla får nåt de gillar. Köket är väl den bästa matplats man kan tänka sig.

2012-10-24 @ 18:34:47
URL: http://sigrid-gunnelsblogg.blogspot.com/
Postat av: Trolda

Nu är vårt kök ganska så litet, så är vi fler sitter vi vid det större matbordet. Annars tycker jag det är mysigt att just sitta i KÖK...det är liksom Husets Hjärta. Och får man SÅ god mat att välja emellan är det ju bara att sitta ner och njuta =D

Trolda - kramar =D

2012-10-24 @ 21:16:57
URL: http://trolda.blogg.se
Postat av: TT

Kök är oftast så trivsamma!! Så fint med rödrutigt dessutom!!

Svar: Vet inte varför men rödrutigt är gemytligt. Jag har svårt att manövrera på din blogg, något tekniskt som inte stämmer. Du kan väl berätta här om du ändrar nåt på den så det kanske fungerar bättre. Jag saknar besöken hos dig.
Inga Magnusson

2012-10-24 @ 22:07:21
URL: http://tyratok.blogg.se
Postat av: Pillan

Är det vinbärsgelé i burken på bordet? Ska åka till svärmor och lära mig koka egen gelé någon dag. Har sagt så i flera år men blir inte av. Å det är ju så gott till älgkött! Att äta i husets hjärta känns alltid rätt, en rödrutig duk blir pricken över i. God resa förresten hoppas jag du har, får, har haft;-)

2012-10-27 @ 18:46:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback