Alla reser ...

... just nu verkar det som. Kollegor och vänner  är ute och reser; vandrar i Spanien, besöker Indien och Kreta, har varit i Japan nyss, åkt till Turkiet har flera gjort och några till Thailand förstås. Oktober verkar vara en riktig resmånad.
 
Här hos oss är resandet inte så yvigt eller hur man ska uttrycka det. Om vi har en himla tur så kommer vi att åka till Laxå så småningom! ;-) Undrar vad man kan hitta på i Laxå???? Det blir nog en utmaning.

Kommentarer
Postat av: Znogge

Resandet har ökat rejält i Sverige och jag reser gärna. Men man är tyvärr hänvisad till loven och dessutom har vi inte så lätt med hundvakt. Men vi bor bra med närhet till hav så vi sitter inte i sjön. Hoppas det blir en givande tur till Laxå!

Svar: Jag kan inte klaga heller i princip. Vi bor på en plats med närhet till sjö och vacker natur, en plats dit många åker för att fira ledighet. Kunde bara inte låta bli att skoja lite om vår framtida tur till Laxå!
Inga Magnusson

Postat av: Mia

Jag tillhör skaran som gärna reser... men just nu är jag helst hemma när jag är ledig... :-)

2012-10-11 @ 11:47:47
URL: http://miatankar.wordpress.com
Postat av: Landkrabba

Vi semestrar mycket här i närområdet. Blev flera tältnätter på Öland och i Blekinge i somras, vi var till Kolmården för någon vecka sedan, har hyrt stuga i Glasriket, varit till Bornholm och så vidare.
Jag vill se mer av världen men just nu är de nära resorna perfekta. De kräver minimal planering, kostar nästan ingenting och en hederlig svensk skog är precis lika spännande för en ettåring som Borneos djungel. Vi har sagt att vi sparar de "stora" resorna tills barnen är äldre och förstår mer, kan uppleva stället och få fina minnen. Bland drömresmålen finns lite "udda" platser som Island, Svalbard och Shetlandsöarna.

2012-10-11 @ 18:55:22
URL: http://landkrabba.blogg.se
Postat av: Lennart Carlstedt

Om jag inte minns fel så finns det en fin liten glashytta i Lxå bredvid stora vägen genom samhället. Här finns också några vägkrogar - av skiftande kvalitet dock...

Svar: Ja, en glashytta är aldrig fel, om den finns kvar. Minns den inte sedan jag bodde ganska nära samhället Laxå, men jag får kolla.
Inga Magnusson

2012-10-11 @ 22:27:30
Postat av: Herta

Jag har varit på kurs/studiedagar i Laxå. Bi bodde på Esso Motell och jag parkerade bilen alldeles utanför vårt rum:) sen höll vi till i en kommunal fastighet och i Laxå finns också Kupans liilla butik. Många på kursen köpte upp sig på begagnade lampor där. Något dödsbo eller liknande hade lämnat in ALLT. Kul när de tog tåget med allt som hängde i sladd

Svar: Kupan är aldrig fel, där blir nog ett besök när vi är i Laxå
Inga Magnusson

2012-10-13 @ 19:51:57
URL: http://www.hertabloggen.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback