Missing people ...

... hittade lilla Anna i Göteborg! Vilken fantastisk organisation som kan få ut så många människor, hundratals,  till sökande efter försvunna! Jag har inte stenkoll men visst har de lyckats förut där polisen och andra misslyckats!
http://www.expressen.se/gt/sa-kunde-anna-raddas-i-morse/
http://www.svd.se/nyheter/inrikes/forsvunnen-flicka-funnen_7655904.svd

Kommentarer
Postat av: Selma

Så skönt att det gick "bra", man vet ju inte vad som hänt men hon är ju tillrätta och så får man hoppas att hon kan läka.

Postat av: Inger Maryissa

Ja, så skönt att de hittade tjejen och så fantastiskt med alla om ställde upp i sökandet.
Undrar vad hon har varit med om...men som väl är så är hon i trygghet nu...och att hon får hjälp att läka efter det hon varit med om

2012-11-10 @ 18:17:20
URL: http://ingermaryissa.bloggo.nu/
Postat av: Lena

Tänk om Missing People hade funnits när Kerstin Segerberg försvann.

Här runt Göteborg har de hittat Marina, som låg mördad i skogen, en försvunnen man, som återfanns död i sin bil, sedan Anna och idag liket av en man vid Ljusterö. Nu har polisen inlett ett samarbete.

Undrar vart polisanmälningarna mot skolan leder? Bristande tillsyn, fast hon inte kom till skolan?Svar: Precis detta med Kerstin S har vi pratat om här! Det hade behövts så lite för att hon skulle ha hittats, ett gäng jägare eller skogsarbetare som gått igenom trakten.
Få skolor har nog rutiner för att kontakta föräldrar som missat att anmäla frånvaro. När jag hade klass brukade jag ringa eller sms själv men det är inte lätt att hinna mitt uppe i undervisning. får nog bli en uppgift för kontorspersonalen
Inga Magnusson

2012-11-10 @ 22:38:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback