Ledig tisdag ...

... blev förstås ett rännande till tvättstugan för att få undan det klädberg som samlats under en veckas bortavaro.
 
Firade gubben gjorde vi lite lagom med aftvâl och tårta tillsammans med Rolands mamma. Sen var det mest gratulationer per telefon och facebook och sms. (Mellan varven frossar han i stekt vemma som han fått av en snäll granne och som hans mamma har stekt efter alla konstens regler!)
 
Jag har slutat fira vänner och bekanta här på bloggen. Det blev så fel. Några kom jag  ihåg av en slump, andra inte och då blir det inte bra. Sånt får man inte slarva med och göra människor ledsna. Facebook är ett bättre firarinstrument och det håller Roland koll på åt oss. Jag är ju inte aktiv där. Ville bara nämna det eftersom  födelsedagar skockar sig lite nu.

Kommentarer
Postat av: Znogge

Retfullt om man missar någon men samtidigt så kan alla glömma... Hoppas Gubben blev nöjd med sitt firande!

Postat av: soffie

va trevligt att fira gubben jag firade min förra veckan + i helgen:) ha en härlig torsdag imorrn :)

2012-11-28 @ 20:45:21
URL: http://soffie69.blogg.se
Postat av: Josephine

jag är fuillkomligt urusel på födelsedagar. FB säger jag nästan aldrig grattis till ngn eftersom jag valt att använda mitt FB som "annonsplats" och därmed har på tok för många som fyller år.

Svar: Hos mig blev det helt fel, ibland blev jag påmind om någons födelsedag och grattade på bloggen, medan andras gick helt förbi. Det blev en slumpmässighet som kunde vara sårande så jag avstår numera från blogg-grattis.
Inga Magnusson

2012-12-07 @ 11:38:48
URL: http://giraffen197.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback