Hemfärd från Ålviken ...

... startade på lördag morgon när solen bröt igenom molnen. Det är en vacker syn och bilden är inte photoshoppad.
 
De första tio milen till Östersund gick väldigt långsamt, med isgata, både synlig is som här och svart osynlig  halka på asfalt. Vägverket har nog glömt den här delen av Sverige, det fanns inte spår av sand eller salt. Så här var det förra året också kom vi ihåg. Vi kom sent hem.
 
Vi gjorde strandhugg i Brunflo i en gigantisk second hand. Det var en stor industrihall i övervåningsplan med loppis av alla slag, jag hann bara se en bråkdel av allt. I källarplan en jättehall med lite finare antik. Där hann jag se allt! Och köpte en del.
 
Bilden längst ner är från genomfarten vid Östersund. De här stora bubblorna ligger efter vägen lite oregelbundet, om jag minns rätt så lyser de på natten och skaparen lär vara samma som har gjort de orange kulorna på sporthallen i Karlstad och de gula bubblorna bakom Amaranten i Stockholm. Minns inte vad hon heter förstås.

Kommentarer
Postat av: Mia

Vilka vackra foton. Tur att ni tog det lugnt på sådana vägar som är förrädiska. Kul att ha dig på hemmaplan igen, började undra om du bojkottat min blogg... Jag är så van att ha dig regelbundet bland kommentatorerna.... ;-)

Postat av: Veiken

Oh, så obehagligt med båda vanlig is och svartis... det är lätt att det händer något tråkigt! :(

2012-11-06 @ 17:54:46
URL: http://www.veiken.se/
Postat av: TT

Ja, de lyser så himla fint i mörkret!!

2012-11-06 @ 19:43:43
URL: http://tyratok.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback