"Nu har Du två"

... sa lilla J från grannstugan häromdagen och förärade mig denna bukett självplockade blommor med varierande längd. Vi fick ju en för ett par veckor sedan också och hon tänkte sig nog att den stod kvar, fast den hade förstås gått hädan.


"Måla" sa hon sen bestämt och sparkade snabbt av sig stövlarna.
Vi målade, klippte,  pratade och spelade memory med rim. Det är mysigt.
Så där lagom igenbarnad får man bli med ålderns rätt. Jag gillar det dialektala uttrycket; igenbarnad. Fast normalt så står det nog för mer avancerade ålderstecken än att måla och spela memory. ;-)

Kommentarer
Postat av: Marie

Jag hade också pysselstund igår. Mini är ju minst lika bestämd hon och ville absolut att vi skulle pyssla. Problemet (som jag ser det) är att hon hittar på och drar igång sedan sitter hon och tittar (med spänning) på när jag pysslar. Samma sak om vi leker någon docklek. Hon drar fram och hittar på hela strukturen och sedan har jag mer eller mindre dockteater för henne (hon tittar i alla fall på alldeles för mycket för att det ska betraktas som om hon själv deltar i leken). ;-)

Postat av: kicki

Å vilken underbar bukett...ljuvliga blommor, tom maskrosen är vacker så här tidigt på våren. Fin helg..

2012-05-17 @ 14:00:06
URL: http://blogg.vf.se/kicki
Postat av: Gunnel

Det är härligt med barnsliga sysselsättningar bland. Man behöver aldrig tänka på att allt ska vara perfekt...det är tillåtet att improvisera. Ha det bra.

2012-05-17 @ 16:24:44
URL: http://sigrid-gunnelsblogg.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback