Gustaf lämnar vi nu över nya huset till!


Efter en vecka i det nya huset så packade vi ihop  i kväll och lämnade det för att återvända hem med pryttlar och prylar  o tvätt i mängd. Helt obegripligt hur det kan bli så mycket, men vi har dragit ut lite i taget dag för dag och nu var det mängder som skulle hem innan stugan städades ordentligt för att ta emot hyresgäster imorgon lördag.

Och vi ska imorgon försöka hinna med att besiktiga och ta adjö av gäster i två hus och ta emot gäster i två hus och gå på dop. Det ska bli sååååå kul att se lille söte Charlie döpas i  Silleruds kyrka! Vi var ju i högsta grad med när hans mamma döptes, till o med faddrar minsann. Och vi har hållit ett extra vakande öga på henne i alla år! ;-)
Fast bidragit till den kristna fostran har vi väl inte förstås.

Kommentarer
Postat av: Marie

Nu är jag ju lite nyfiken då på vad det slutligen blev för någon doppresent, jag skrev ju lite förslag men var själv inte helt nöjd med förslagen jag gav...de kändes kanske lite tafatta. ;-))

Postat av: Herta

Hahahah

2012-05-26 @ 09:14:26
URL: http://www.hertabloggen.blogg.se.
Postat av: Inga Magnusson

Båda: Det känns stort att ha följt en människa genom livet på rätt nära håll och så se att hon också får barn! Ödets klockor slår på något vis och det är rörande.

2012-05-27 @ 02:27:56
URL: http://inga.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback