Färsk sparris!

Det är nästan heligt att äta färsk sparris med skinka, hollandaise och potatis och ett gott vin till. Igår blev vi bjudna på det.








Kommentarer
Postat av: Herta

Vi har också ätit sparris här fast då den gröna inkluderat parmesanskinda och nån blandning tillagat av mannen.

Postat av: åsa

Ååååååhh....så gott!

Ha dé!/Kram

2012-05-18 @ 22:01:09
URL: http://tantraffas.blogg.se/
Postat av: Lennart Carlstedt

Det är märkligt att det är så stor skillnad på vit och grön sparris - den vita är överlägsen i smak. Förra året åt vi sparris på Lüneburger Heide - himmelskt gott. Och i Skåne (och södra Halland) finns det sparrisveckor. Kokt, grillad, omeltt, paj och alla upptänkliga tillagningssätt.

2012-05-18 @ 22:33:47
Postat av: TT

Jaha, nu blev man ju hungrig så här på nattkröken, ser helt underbart gott ut!

2012-05-18 @ 23:11:28
URL: http://tyratok.blogg.set

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback