Cykeltur med hundar ...

... gjorde vi igår tisdag första maj! Det var ett fantastiskt väder, strålande sol och sommarvarmt nästan. Vi packade med oss hundarna och cyklarna och for till Svensbyn. Där lastade vi ur oss och cyklade på cykelbanan fram och tillbaka till Sandaholm. Det blev sammanlagt en tur på bortåt en mil tror jag.

Vi cyklar på andra vägar också, men ibland är det skönt att slippa cykla i trafiken med hundarna. Visserligen går cykelvägen efter E18 men den är fin ändå. Man passerar Årjängs golfklubb bl.a.

Cykelvägen kom till för att man byggde vattenledning från Sanda till Svensbyn och passade på att asfaltera ovanpå det hela sen när det var klart. Då var jobbet liksom nästan redan i hamn.  Den här vägen används flitigt. På vintern funkar den ibland som skidväg. På sommaren är det cyklar, promenerande, inlines, rullskidor osv.

Efter turen kunde vi konstatera att konditionen hänger i hos hundarna än. Ingen av dem var märkbart trött och Oskar var ordentligt pigg fast hans små korta ben får göra många fler steg än Jazz`s. Det var vattendrickpaus i Sandaholm vid Järnsjön.

På en del ställen var det rejält skräpigt, hoppas att det blir vårstädning i år också. Det betyder mycket för intrycket av Sverige att det är fint efter vägarna tror jag. Det ser rent och snyggt ut.

Imorgon skriver jag lite om Mikael Anderssons Antennservice som hjälpt oss med nya digitalboxar.

Kommentarer
Postat av: Veiken

Vi har inte tagit fram cyklarna ännu. Det är snart dags att kolla dom.. Jag blev riktigt sugen av dina fina bilder! :)

Postat av: Herta

Hade Ni hela grannskapets hundar med Er?

2012-05-02 @ 21:03:52
URL: http://www.hertabloggen.blogg.se.
Postat av: Anonym

å va mysig tur ni gjorde å vilket strålande väder vi haft nu :)va fina bilder du visar

2012-05-02 @ 21:53:26
URL: http://soffie69.blogg.se/
Postat av: Inga M

Alla: Nja, vi hade bara våra egna två; Jazz och Oskar.

2012-05-02 @ 22:07:46
URL: http://inga.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback