Sur ...

.. är jag på Melodifestivalen! Varför måste andra chansens enda två bra låtar ställas mot varandra; Topcats mot Dynazty????? Pyrt alltså, båda borde ha gått vidare mot finalen!  De andra är mest trams. Sen är de här mellanspelen så patetiska med Helenas totalt intelligensbefriade och trista monologer. Och likáså Ginas trams med artisterna. Genomsur är jag alltså och fördriver tiden med att kolla efter Herta, bloggvän som sitter i publiken. Och kanske Anne???

Och så har jag under tiden strukit 2 skjortor och sytt i tre knappar. Nu blir det lite bloggande och koll på barnbarn som varit ute på stan i Umeå och kollat på snöskulpturer. Jag pratade bort ett par timmar (nästan) med hans mamma idag och visste att de skulle ut och se på snökonst över hela stan.  Umeå är så rolig kulturstad.

Det är kul att prata med dottern. Hon har genomfört lyckade projekt för att kommat till rätta med mobbning på sin skola där hon jobbar som skolkurator och kommer eventuellt att fortsätta jobba med bara det. Jag är ju jätteintresserad av hur man jobbar med klasser så att man förebygger mobbning och gör en bra klass så vi har massor att byta tankar omkring där.  


Barnbarn Isak med ¨snöskulpturen Nattens väktare i Umeå

Nu är melodifestivalen andra chansen slut; Topcats gick i alla fall vidare, men det skulle ha varit med Dynazty. Fast helt ärligt så var Torsten Flinck inte så dum i kväll, han verkade närvarande och skärpt eller hur man ska uttrycka det.

Kommentarer
Postat av: Marie

Hahaha..japp, du har all rätt att vara sur! Melodifestivalen har utvecklats till en cirkus utan dess lika. Man kan fråga sig vilken åldersgrupp den vänder sig till....eller vilket IQ man ska ha eller kanske INTE ha för att uppskatta den.. Jag känner mig idiotförklarad som tittare när SVT verkar tro att det bara är detta som krävs för att roa mig. Funderar allvarligt på att bojkotta eländet!

Postat av: Pillan

Precis samma fråga ställde jag mig. Varför de enda bra låtarna mot varandra. Tycker personligen att den bästa av de två vann ; )

2012-03-04 @ 17:44:10
Postat av: Suss

Jag saknar snön när den är i skulpturform och då saknar jag även Umeå, trots vintern!

2012-03-04 @ 23:19:13
URL: http://leontina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback