Söner hemskickade ...

... till huvudstaden. Roland skjutsade dem till Karlstad för vidare transport med X 2000 antar jag. Det var himla roligt att de kom hem så där spontant över helgen. Vi lyckades till och med att övertala farmor att komma hit på lunch idag, hon har varit lite skröplig i influensa en period, men blir nu allt bättre. Barnens faster var också med hit på mat.

Gossarna uppskattade verkligen att få vara med och laga mat igår kväll i Ängebäck, de har sett nöjda ut hela tiden. Yngste åker till Dubai om ett par dagar och kanske till Japan i april.  Äldste har avstått resa till Sydamerika som skulle ha varit nu. Det är som mer tryggt när de är inom landets gränser.

Efter att ha lagat mat hela fredag eftermiddag och hela förmiddagen idag så ska vi bara "kosa" oss som man säger här. Det blir nog varma smörgåsar i kväll med älgfärsbiffar på och så dessertrester från lunchen; mangomousse med färsk mango i bitar. När sönerna kommer hem så steker jag en jättebunke med älgfärs, det går alltid åt massor.  

Kommentarer
Postat av: anne

Varma mackor med älgfärsbiffar låter intressant, har du (förlåt dum fråga men jag ser som att det går både och) biffen över eller under osten?

Postat av: anne

Sv. Anticimexmannen sa att fogskummet håller ca två år, sen är det genomtuggat om det finns tuggare.

2012-03-11 @ 19:24:59
URL: http://annnne.blogg.se/
Postat av: Anonym

va mysigt´att ha dem hemma, min stora tjej funderar på att plugga i Stockholm efter gymnasiet hon tar studenten i vår! må gott

2012-03-11 @ 20:08:16
URL: http://soffie69.blogg.se/
Postat av: Znogge

Definitivt är det tryggare så. Yngsta fröken pratar tyvärr om Egypten igen...

2012-03-11 @ 20:54:45
URL: http://znogge.wordpress.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback