På Myra ...

... var vi ikväll, bjudna på väldigt god mat och dryck. Myra ligger i Snarkil en bit  in i skogen, lite för sig själv. Ett läge som jag gillar. Det var en riktigt fredagsmysig kväll tillsammans med goda vänner, åtta stycken var vi. Fint kök har det blivit här också sedan sist, ljust och vackert och rymligt. Roligt att se hur händiga och eftertänksamma husägare får till det i renovering. Jag borde ha tagit kort på den  fina spiskåpan och visat här. Den är verkligen ovanlig. 

Vi fick anledning att prata om hur man får bort fläckar av rödvin. Tankar  om det var exempelvis att strö på salt eller att ha på vitt vin. Jag har bara använt hett vatten när jag behövt, men har aldrig drabbats av några stora "olyckor". Vet inte vad som är bäst. Någon som har tips? Eller vet vílka av alternativen som ger bäst resultat?  


Kommentarer
Postat av: Zarah

Jag har testat mycket utan bra resultat. Så frågar du mig så är kokande vatten det bästa. Alltså hålla ned tyget där fläcken finns i kokande vatten ända tills fläcken helt försvunnit. Det har fungerat även på sådant som ska tvättas i 40 grader.

Postat av: TT

Jag sprayar på Vanish på en gång och det försvinner lätt.

2012-03-17 @ 20:52:17
URL: http://tyratok.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback