Lördagsmat
Torskrygg blev det, gjord i ugn i folieknyte med salt, purjo, tomat, citron, dill, citronpeppar, 20 minuter i 175 grader. Till det potatis, morötter, rödbetor och sallad och riven pepparrot. Och pepparrotssås förstås.
Dessert blev pannacotta (gjord på soja) med hallonsås och björnbär.
Espresso med praliner. Det finns en pralinaffär på Mitticity i Karlstad om Ni missat det. Jag råkade gå in där igår.
Ser helt underbart gott ut. Fisk är ju sååå gott.
Inga: Jag vet inte hur Du ser på det men vanligtvis "råkar man inte" gå in i pralinbodar. Utveckla gärna DIna tankar kring detta.
Jag och sonen åt också torsk idag. Kokt torsk med äggsås för stor och med dillsås till liten. Av någon anledning så avskyr han ägg i alla dess former. I mat, som pannkakor till exempel, går det dock bra!
Annika: Mmm man äter det för sällan när det inte finns färsk inom räckhåll.
Herta: Jo, den låg helt klart "ivägen" på vägen ut! Liksom mitt i utfarten!
Den pralinaffären är välbesökt av mej eller oss skall jag väl säga...man har räd med några st åt gången....ljuvligt gott. Maten såg inte dum ut den heller.....ha en fin söndagkväll, kram
Skönt att du äter normalt igen, jag tror inte på den där fettdieten mer än som viktminskning! Jag tror den är livsfarlig på sikt.