Bloggande från Stockholmsbesök ...

... blir det framöver nu. Vi har alltså varit i Stockholm några dagar, främst för byggmässan och för att träffa söner och respektive, men också för en del annat som jag kommer att blogga om; Roland på c-möte i riksdagen, rovdjursmanifestation på Mynttorget, äting på Sue Ellen, revbenssjäll hos yngste son och fru,  slink in på Riche och Saddle and Sabre, Fotografiska museet, Liljewalchs, Nationalmuseum, Moderna museet. Många inlägg blir det kanske, om jag har lust och tid. (Det var på byggmässan jag lyckades med nära-döden-upplevelsen av Wasabin)

På hemvägen i går, lördag eftermiddag, tog vi svängen om Lindesberg och hämtade en säng som vi köpt på Blocket till det nya huset; en elevationssäng, alltså upphissbar. Det blir två såna i det stora sovrummet. Tack till snälla säljare som visat tålamod med hämtningen. ¨Kul också¨att få vinka lite till Linde BB, jag föddes där för väldigt länge sedan. Vi passerade också Fellingsbro kyrka, det som var mina föräldrars hemförsamling då, så den står som min livsstart på något sätt i pass och annat. Familjen flyttade därifrån när jag var ett och ett halvt år så själv har jag inga egna minnen därifrån.

Med paddan i knät i bilen så hittade jag en soffa på Blocket också, en som skulle passa i huset, så den köpte vi via telefon i höjd med Arboga ungefär. Soffan och ägaren finns i Forshaga men den hade vi inte plats för så det får bli hämtning senare. Här rullar det på. Fantastiska dagar har vi haft i huvudstaden med sommarväder.

Kommentarer
Postat av: Herta

Visst är blocket kul och vilka roliga möten det kan bli sen med människor vi köper av eller säljer till.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback